Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIH postaje 52. Americka Savezna Drzava 🇧🇦🇺🇲
Porto Rico će biti 52. mi 53.
U BiH ukidaju entitete , a kod sebe prave , izvoznici trule demokracije , zasto onda i Herceg Bosna ne bi bila savezna drzava
Bosna i Hercegovina 53-a, provjereno iz Kongresa i Stejdepartmeta. Dal'za godinu, 5, 10... Ali bit cemo drzava USA i mi i Kosovo.
Kao Bosanac meni predstavlja uvredu izjednačavati nas sa Kosovom. Za razliku od Kosova Bosna i Hercegovina je legitimna država koja ima historiju i koja nije nastala željom neke sile u 21. st.
@Serbian...dio BRZOG ODGOVORA JE DANAS USAO U BIH. JENKIJI DOLAZE DA SA ARMIJOM BIH IZVODE VJEZBU. NIJE ARMIJA BiH JNA, DA U GENERALSTABU NEMA BOSNJAKA. SAD JE OBRNUTO I U VRHU ORUZANIH SNAGA NEMA SRBA ☝️🇺🇸🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kod njih 51 u jednoj,kod nas ne može 3u1.
Zašto naslov 'Wahington postaje država' kad još nije došlo do Senata 🙄 Bolje upitnik na kraju naslova.
Napokon.
Vala samo da se zna izjednačit će amerika Balkan na proste faktore prvo je Srbiji oduzelo Kosovo, sada će Bosnu i Hercegovinu na još prostije faktore, onda idu na redu hrvatska pa i njih na proste faktore, tako će i Francusku, a Rusija ne mora ništa tu uraditi.
Moze li i naša BejHa postati 52.?
Ja ba,dosta je bilo onoga 50 states and distict of Columbia. Sad ce biti 51 states.
Navlace Demokrati sebi glasove
Eto sto mi ne bi dobili 3 entitet
Kad ti nikne nokat tamo gdje ti nikad nije niko
željni zvjezdica na zastavi 🤣😂 sad ce vlasi, kad može Washington biti drzava, moze i RS.. moze al u Qrcu
Vec imaju drzavu Wasington.
Nek se BiH kandidira za 52-u.
Baš me interesira kako će se tizva nova žavadr. Ne more se tizva Washington.
Dodaji još jednu zvijezdu na zastavu😜
Ja koliko znam, vec postoji americka savezna drzava Washington (krajni sjeverozapad SAD-a). Ovdje misle na Washington, D.C. Dakle, umjesto da bude distrikt (District of Columbia), postao bi savezna drzava.
Saće mile reći kako Vašington more postat drzava a rs. nemoze