Komentari (494)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu nabildani ali nisu blindirani...što veća glava lakše je nanišaniti
Ovakve napuhane narkose u ratu su naši mršavi diverzanti od 60 kg jeli za doručak.
@ahiley: Al' ne konta lojavi đikan :))) Opet ga treba maljem u glavu. Samo to i razumiji.
Jaci smo od vas smetljari placenicki, mozete samo skupa s Dodikom gledati i plakati kako nam BiH postaje sve jaca i jaca.
teroristi
pripadnici ISILa traze ovakve po oglasima radi initimnog druzenja
Rusi obučavaju ove kriminalce a ameri su obučili one koji obučavaju isilove teroriste. Ameri se kao bore protiv svojih pasa rata, ali i jedni i drugi očekuju od svojih pasa da obave svoj posao. Koliko je običan narod naklonjen ovim kriminalcima, toliko nam se loše piše
"velika tetovaža, nema mozga, mala ćuna" fenomen
Treba sipa uhapsiti i ispittati onog krmka Denisa Stojnica koji je njihova veza u Sarajevu, četnička posla...
hahahha ja s ephaho ismijah . Dajte ba generala Nasera i ova govna cetnicka vlaska i ruska ce zavrsit za 4 sahata radnog vakta podzemljom...hahahhahahhahha Cetnici nasta ste spali hahhahhahah
@Kwaka, pa zašto je toliko naroda stradalo u Srebrenici, zašto tvoj junak ne spasi sunarodnjake?
"Kako je rekao bivsi ministar iz bih za washington post"..... ne treba dalje citati. Bosnje samo okrenule pricu koju je dodik za njih pricao prije 2 mjeseca o airsoft klubovima
sta se sekirate, 2-3 tomahawka na birane lokacije i gotov pos'o
Ukrajinski scenario u Ruskoj reziji kao posljednji pokusaj da se RS ratom otcjepi i pripoji Srbiji pod cijenu kravog rata sa vrlo neizvjesnim ishodom, s tim sto moze potpuno izmaci kontroli i prosiriti se i na susjednu Hrvatsku. MIG-ovi su doletjeli, rakete su spremne, nacionalizam buja u Srbiji, kriminalci glume humanitarce i prolaze najjacu obuku za ratovanje sa jakom motivacijom u pljacki svega sto bi im moglo doci do ruku. Sve u svemu mrka kapa zla biljega se nadvija nad Bosnom.
Dzaba misici i njihove paravojske, kad im dodje jedan brat mu'min sa bradom, kapicom, surmom oko ociju, afganistankom, sa ej kejem forti seven u ruci i zeljom za smrti vecoj nego njihovom zeljom za zivotom. Tada se dokazano svaki misic ispuhuje od straha kod ovakvih pickica.
Kažu metak im se odbije od slijepoočnicu...
pod hitno vratiti nato/us baze u bh u funkciju!!!
teroristi
Opa... Nekome se sprema odmor o drzavnom trosku u jednom od brojnih relaksirajucih apartmanskih kompleksa zatvorenog tipa.