Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tu poce sukob izmedju USA i Rusine, a preko tudjih ledja kao i obicno...
I u usa trebaju trumpu to uraditi da dodje senilna budala sebi. Ni pojebat nemoze bez viagre.
Ako onako jednog kako sam u proslom komentaru opiso tamo po Balkanu sretnete bez razmisljanja i ikakvog razgovora samo nozem, kamenom il metkom u glavu. Pokusavali su i ovdje 2013 se kurcit po Izmiru pa ih umalo ne porokasmo ko pacove. Pisam im se pi tetovazama, celavicama nepranim bradama i iskenjam im se po naocarima i po maskirnim pantalonama. Sve to treba rafalima kosit. Primitivne needukovane i nepismene nakaze koju su spremne dijecu ubijat.
Samo jedno pitanje za tebe, osmanijski isprdku: Zasto ti dolazis na ovaj portal?
@RobertoCarlos Balija, dolazim ovdje da vidim ko i kako poziva na terorizam protiv moje zemlje tamo pa vasim balkanskim Vukojebbinama. Pa mu fino profil kopiram i posaljem ga Bondsteel Bazi na Kosovu u kojoj je takodje MiT stationiran. Dolazim da vidim koja se teroristicka govanca poput tebe ovdje muvaju i podrzavaju terorizam.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Kakav je danasnji desnicar? Tetoviran sredina 40 godina, celava glava, brada, naocari za sunce i "patriota" kome brlja ne smije falit...kako sam alergican na tale tipove, ne daj Boze da ijednog po gradu sretnem mislim da bih ga osakatio. Tako bi nu lobanju izlupo da bih ga do kraja zivota onesposobio... cak sam spreman na opisane pucat bez razmisljanja, cisto iz mrznje prema takvim smrdlljivim tvorovima. Jer znam na koja zvjerstva su spremni.
Kako izgleda danasnji cigansko-mongolsko-osmanlijski isprdak? Da li je istina da tvoja majka ima vece brkove od tebe? :-)
Kad se radi o islamofobima i ostalih antimuslimana su u stanju i djavola u zadnjicu polkubit samo da pakoste. Ovdje je takodje bilo nekih bradatih i celavih Jermena sa tetovazama i naocarama za sunce...dok ih pripadnici Sivih Vukova ( Ultrapatrioti Bozkurt) nisu presreli pa ih skoro na mrtvo premlatili. Kad je zandamerija pristigla dobili su jos duplu dozu i od njih. Jebbem vam mater celavo, iztetovirano naocarosuncasku mislite da vas ko boji?
@RobertoCarlos Ma zabolje mene za tebe i otkad profil imas. Nit tebe znam nit bilo kog drugog sem onog cmara "guzarcurguz14" kome sam skoro kopiro profil jer sam prije nekoliko mjeseci baniran i imo skoro 8000 pluseva. Moj prvi i banirani profil bio NEMESIS, ovo je drugi i nemam ih vise jer nisam bolestan ko ti i ostala piskarala.
@guzarcurguzI4 Nemas ih vise, a, osmanlijsko kopile? "Iz petnih zila", "krmojeb", "jebbem", "krmobalijo", "mala zastavice" i mali milion ostalih rijeci koje SAMO RADODAJKASRB I OVAJ TVOJ PROFIL koriste. Majku li ti jebbem lazovsku, osmanlijsko-mongolsku. :-))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...čitam da je jedan od napadača bio makedonski ustaša, fan ćirilice i protivnik albanaca... http://www.avaz.ba/clanak/289539/balkan-u-soku-ovo-je-makedonski-ustasa-ljubitelj-hos-a-koji-mlati-muslimane-da-bi-zastitio-cirilicu
@MusaKesedzijaIsBack ...idioti opsjednuti nacijom stvarno pomjeraju granice nemogućeg...
boze sacuvaj. sta je ovo?? mi smo primitivni na balkanu 100%
e čuj