Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost, ova slika pokazuje da je rasizam (kao vrsta fasizma) i dalje zastupljen, jer na slici ne vidim nijednog bijelca. Ipak, njegov san se ostvario , san za koji je dao zivot, radi boljeg sutra .................. to samo mogu veliki ljudi Zivio , Martin Luther King
Mislite desetine hiljada crnaca...
Bolje da su izasli podrzati egipcane u njihovoj pravednoj borbi.
Ja bih volio kada bi ti otisla dolje u Egipat i dala podrsku braci i sestrama na licu mjesta. Pa ako pogines, hebi ga, ne moze svako ostati ziv. U svakom slucaju, imas punu podrsku da odes dolje i ostanes koliko zelis, cak i da se ne vratis.
Rasirit ce se ratovi pa cemo davati podrsku skupa mi svi zvat ce se -zaustavimo svjetski rat- :) Vama naivnima odma trn u oku kad mi islamisti spomenemo nesto pozitivno za zemlje gdje bukti rat,ne razmisljate da su ovo poceci ratova,vec se prosirilo,a siri se i dalje.
Sreca pa nije bilo KU KLUX KLANA, vidjeli bi oni svog kinga!
Martin Luther King Tama ne može otjerati tamu, samo svjetlost to može učiniti. Mržnja ne može otjerati mržnju, samo ljubav to može učiniti.
I have a dream: to have a dream :)
vecinom crnci. zalosno.
pa isus je bijel pa u crkvu idu i zuti, i crveni i crni.
I have a dream !