Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze vama OESC davati podrsku koliko hoce,, ali dok vam bosanski plenumasi i plenum ne daju podrsku ne smijete nista uraditi, to vam je jasno....
Ama od koga jaro da zaradim,, ovo sam se malo salio...
igrajmo se pogadjanja,SDA ti placa 20 kermi po komentaru :D?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..đe ameri "posmatraju" pičvajz garantovan...
Nova Koreja
Samo bih poželio da podijelim ovaj 'link' sa vama. Nadam se da advance.hr neće blokirati stranicu. autentičnost snimka je već potvrđena od strane estonskog ministra vanjskih poslova. Kopiraću snimak i komentar na nekoliko vijesti koje imaju veze sa krizom u Ukrajini. Nemojte mi zamjeriti. http://www.advance.hr/vijesti/procurila-snimka-koja-bi-mogla-znatno-utjecati-na-tijek-ukrajinske-krize-catherine-ashton-i-estonski-ministar-na-telefonu-postaje-sve-jasnije-kako-snajperiste-nije-angazirao-janukovic-nego-lideri-maidana/
Srbende još nisu skontale onu staru izreku, "Ko se zadnji smije najslađe se smije"... ;) Rusi su napravili prvi korak, sad je red na NATO alijansi.
americko slanje politicke misije? pa vi ste velesila! uz to vi sirite demokratiju. zasto ne poslati trupe kao u afganistan ili irak? pokazite sad muda pred rusima americki pederi!
A da pošalju vojsku rekli bi "šta se Amerika miješa u Evropske stvari" itd :D
a Rusi kao sila jer napadaju poluotok koji je jos i autonomna pokrajina? Sto se oni nisu suprostavljali Americi u svim dosadasnjim ratovima i to na Ruskom tlu kad su im otkidali od SSSR-a komad po komad?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
hahha, pa vec ste tamo od pocetka demonstracija, kome serkite vise?
znaci, dozvola za slanje dodatnih spijuna je tu...sta sada slijedi, svima je jasno
Pordška policajcu koji je časno i hrabro obavljao svoj zadatak - čuvanja sigurnosti grada. Za to smo da on i njemu slični dobiju ordenje a nikako to da odgovaraju pred sudom ili da ostanu bez posla!!! https://www.facebook.com/pages/Podr%C5%A1ka-sarajevskom-policajcu-koji-je-pucao-na-plja%C4%8Dka%C5%A1a/598661033542367?skip_nax_wizard=true
daj bre ljudi o cemu vi pricate, ovo je isti recept nemacke , amerike i britanije, zavladaj pa vladaj ! tako su inistili i jugoslaviju, najlepsu zemlju na svetu, isto to sada rade i sa ukrajinom i pokusace sa rusijom . gde dog ima multietnickog stanovnistva to rade a narod kao narod , ovce ne razmisljaju svojom glavom i ruzultat je krvoprolice ! primer smo mi jugosloveni, sto smo dobili sto smo rastureni ? dobili da svaka sada mala drzavica duguje po trri puta vise nego bisva juga , prodali smo nase najbolje strancima, uzimaju nase resurse bud zasta a vi i dalje pricate cetnici, ustase , balije ! STIDITE SE ! ispada da su svetski mocnicu pametni a jesmo glupi kada slusamo njih svadjamo se medjusobno , jer to je ono sto zele ! isti recept je za ukrajinu, isti recept je bio za libiju, egipat, ........ razmislite malo o ovom postu ali svojom glavom bez mrznje prema bilo kojoj naciji !
A šta ćeš narod to sve zna što ti pišeš,a li se svak okreno svojoj vjeri,a vjerskim liderima je interes zadržat svoje stado.
posmatraci=spijuni ?
ja srnya u ruandiiii.....
Stavi veto ako za boga znaš ovaj OSCE i UN su samo pripomogli u ratu kod nas
ma ameri ne jebu živu silu, oni će napraviti kako žele i kad žele jer im se može..
Misija koja moze obici samo pola Ukrajine :D
Pogledajte malo kartu svijeta i vidjecete da "ratovi" i "mirovne misije americke vojske" pojavljuju na granicama Rusije.. Slucajno? Ne vjeruje, cilj je prici sto blize Rusiji, ali nije ni Putin lud covjek, ne da on na Rusiju tek tako...
Tako je! Ako im Putin sada ne zavrne šiju, na*** smo svi. Ali to mnogima nije jasno. Oni u Ameriki i Evropi vide još uvijek prijatelja.
Bravo, a nisu ni svijesni da su ista ta Amerika i Evropa donijele rat u nasu zemlju, onda neke "mirovne misije" i sl., ali glup je nas narod, vjeruje njihovim pricama, kao sto im vjeruje i dobar dio Ukraine, pa i svijeta..
nemoj Bgt. bili ste u Siriji, rekli ok ima mrtvih i tacka, to je to. gori su od nase bh i rs vlasti
sve bi bilo bolje kad bi svaka zemlja sama rješavala svoje probleme, kad ovi Ameri jedva čekaju ovakve prilike da iskoriste resurse ili izvuku svoju korist...