Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posto afroamerikan, naravno da ce ovakva vjest u javnost..Ovo je politicki smjesteno!Prevelika osteta!
Ja pao kod amka slomıjıo se na Ilıđi al sam dobıjo çunu.
i to moju
@Dr.Kam uturi je svojoj materi i sestri, jarane.doğe mu ko da sam ıja
Retardiranim amerikancima moras ko maloj djeci sve obezbjediti da se slucajno ko ne povrijedi. Ali hajd eto i to da prihvatim, ali milionska odsteta????? Po cemu je to njegov kvalitet zivota umanjen za 7 miliona dolara? Pa nije ih u zivotu do tad zaradio toliko, a i da jeste sigurno nije na kosarci i trcanju.
sta im je pa se razbacaju parama
E ovo je reći država. Niko nije nedodirljiv, običan građanin tuži kompaniju koja vrijedi 200 milijardi dolara i dobije ih na sudu. Kod nas lik opljačkao državu 400 000KM, i ostalo mu načisto 360000KM i neće ići u zatvor, sve regularno platio.
@far100 Pa i kod nas bakir i sda potrosise i pokradose milijarde i opet je on predsjednik drzave a sda-ovci slobodno hodaju bez obzira na optuzbe i istrage. Zar to nije isto? S tim sto kod nas tuzbe ne piju vode osim ako nemas "podlogu". Znaci svakako su ameri u boljem polozaju. Znaci, prestani ti svrsavati na beiha demokratiju.
Uu...