Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj zakuhava i onda se postavi kao mirotvorac
Vucic, Dodik i Bakir vec imaju sklopljene dilove. Samo bacaju prasinu u oci narodu. Bakir je napravio najvecu uslugu Vucicu, kad je srusio tuzbu protiv Srbije. Vucic ce pomoc Bakiru i Dodiku, da ostanu jos jedan ciklus na vlasti.
Takav je on, manipulator kao da mu je konakovic brat imaju sličnu priču lijepu za uho a kad se kamere ugase sve radi po svom
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ako na ovaj pripremljeni scenario Izetbegović pristane onda POMOZ BOG BAKIRE izdajniče i neznalicu,kako te sano navlače na tanaka led,da ti daju do znanja kao bez Srbije se ne može ništa ona je faktor stabilnosti i može da se mješa u unutrašnje stvari države BIH.Bakire pazi se da ti sopstveni narod nebude sudio za izdaju.
U tom scenariju i Bakir ucestvuje hadalju jedan. Ko je srusio Gordanu Tadic, nego Bakir i Dodik.
Bakire ne pristaj ni na kakav dogovor sa ovom ublehom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
K nozi Milosmrade
Bakir nema nikakvo ovlaštenje da zastupa Bošnjake. Svaki razgovor oko Bošnjaka je neligitiman. Mora se postaviti izabrana delegacija iz svih struktura bošnjačkog bića sposobnih za ovaj teški odlučujući zadatak.
Nemoj sa Izetbegovićem svega ti... prodat će opet nešto, to im je u genima.
Da mi je znati ko ti ga je stavio a ne smijes reci da ga izvadi!
Od ovoga svo zlo dolazi na balkanu
Bakir je najveci Srbin na Balkanu
"O vi koji ste se o sebe ogrješili..." Vi koji ste učestvovali, podržavali, opravdavali, oči zatvrali pred politikom zbog koje je ubijeno hiljade nedužnih... pokajte se gospodaru iskreno... našem zajedničkom.Ispravite nepravdu koja je nanešena bosanskom narodu... Uklonite etničke podjele... I narod bosanski neće odbiti ruku pomirenja... Za dobrobit naše i vaše djece...za budućnost
Naučnici su utvrdili da osobe s plavim očima obično imaju neki psihički poremećaj, pogledajte našeg Dodu plavookog kafanskog pjevača
ti vučiću možeš razgovarati s bakirom ali ti to ne pije vode......razgovaraj ti s dodikom i njega obuzdaj...bakir i bošnjaci vama ništa ne rade,a prebacujete loptu na bošnjake...cijeli svijet vidi šta vi radite i ko donosi nemir na balkan,a ne kako ti često kažeš,da ste glavni faktor stabilnosti....evo koliki ste faktor stabilnosti opet nam dodje rat na vrata
Vučiću sveži Dodika. Lancom. Debelim, kakvim.
Suplja srpska prica.. Vucic ko fol dobar policajac a Mile los .. a svi igraju istu igru. Sad kad je zagustilo hoce da iskoriste pricu o nekom srpsko bolesnjackom jedinstvu i bakira koji ne naivan ko sobarica... treba im sada druga pjesma da ne dodje do sankcija a Srbija gubi vec investicije a povlace se mnogi ubrzo jer vide ko stoji iza svega.. nije niko naivan... neka zujan se ne javlja vucicu i neka ode na neko bolovanje i ne javlja se ..
Izetbegovic ni za zivu glavu ne smije pristati na ovo. Ovaj ubica bosnjacke djece je sve ovo i zakuhao, pa bi sad on to nesto da ispada mirotvorac. Razgovori se mogu voditi iskljucivo u Parlamentu Bosne i Hercegovine ,a ne u Uzicama i koje kakvim vukojebinama u drugoj drzavi.
Je3emo ti ma7er, s Dodikom skupa.
već vidim da će premotat opet smotanog Baketa....
Svodjenje bosnjaka na vbersku grupu