Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako sad ovo? Zar se nisu klixovci smijali Vucicu kak nije dobio poziv u Moskvu? Kad ono sutra kraj Putina u lozi. Eto koliko nemate pojma... Ponavljam.... Vucic je Tiiiiito za sve ostale politicare na Bakanu. Ne Tito, nego Tiiiiito. Ko ne zna razliku, ne vrijedi mu objasnjavat.
@gazi.bengazi Dzaba ludim objasnjavas
Oba ste vi shupci
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Postovani Vladimir Vladimirovic je prihvatio poziv da dodje u Srbiju, najverovatnije tokom jeseni na proslavu 100. godina od najvece srpske pobede u istoriji - pobede u Prvom svetskom ratu.Pobeda je placena sa 1.200.000 Srba ali su zato za samo 6 godina (1912-1918) pobedjeni Turci, Bugari, Austrougari i Nemci zajedno. Najslavnija i najskuplja pobede srpske istorije.
rusija se za kosovo pita ko eskimi za gambiju
Srbija ima, ne od Vučića, nego i od pre Jeremića, "JURIŠ" diplomatiju - udaraj besomučno, pa ćeš nešto i da nabodeš. Nije loše, sve u svemu, aktivizmom i dinamičnošću možeš da kompenzuješ mnoge nedostatke. Lično mi se, moram priznati, više dopada hrvatska varijanta "ĆUTI, ĆUTI, NIŠTA, NIŠTA" diplomatija, a na kraju sve bude završeno do perfekcije. Što se diplomatije takozvane BIH tiče, ne možemo je oceniti ni uspešnom, ni neuspešnom, jer ona ne postoji.
Troglavo Predsedništvo se pokazuje kao groteska, jedino što je izvesno je blokada, a još kada Bakir uleti klizeći Čoviću u reč na konferenciji za novinare... onda jedino da, pošto se osvestimo od smeha, zovemo plave šlemove, nema druge.
Bakiru se zavrti u glavi kada samo pogleda Vučićev mesečni raspored...
od onolike sile SFRJ sad se kurvamo i pusimo qurac svakom i onda se hvalimo sto to radimo. Tito je bio istinski Poslanik jaci i od isusa i pejgambera zajedno.
@SarmantniMunib Tito je bio pejgamber na kvadrat
Joj face mu Boze Dragi...
Vučko se kurva za Srbiju , a naše kurve se poturaju samo za svoju guzicu.
tesko vuckinoj prdari prvo ga tayip sad vladimir trpa
@SuperZijo Tesko Bakirovoj guzi kad mu ga vlastita hanuma stavlja u pakas svaki dan...
Bosanci (Bosnjaci) imaju svoju drzavu a toje cjelovita BiH. Zalosno je da pored sve te dobrote od Rusije, Srbije a izgleda i Turske, BiH se mora okretati prema EU, NATO, USA i Deytonu-2...drugog izbora nemamo. Simpatisem Putina kao osobu i sposobnog lidera ali ako radi protiv cjelovite BiH kakva pomoc od njega.
nemaš šta da simpatišeš... mediji služe da ti Putina prikažu kao humanu osobu, kao običnog čovjeka, a on to nikad ne može biti, on je političar...političari nemaju dušu. To bismo mogli osjetiti brzo, nadam se da nećemo iskreno... ti si samo figura na njihovoj karti...a ako te je Putin prevario pričom o pecanju riba u nekom sibirskom jezeru...
BiH je postojala jos prije 1000 godina, a i bice je abda u sadasnjim granicama i u buduce. Normalno, za sve njene dobre BiH gradzane bez obzira na vjeru, naciju..... To velikobosnjacki nepostoji, ima samo velikosrpski; Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica.
Možda od vucica i bude nešto... Kaže da su mali i da je došao da moli, doduše nije rekao da moli na koljenima... Ali znamo to
@PuskaNevesinjska1992 Nije on svestan kolko on lici na nju, znaci pljunuto lice kao ona.
@PuskaNevesinjska1992 Ali zato covek pije casti me sa litar i po vodke.
o hvala braćo Rusi hvala vam što Srbe zovete prvi! Samo, mi nemamo šta da prodamo više!
Dao supka Putinu da mu posalje humanitarnu pomoc u vidu pokvarenih aviona
@drynaa tvoje mame
Vidi zastava vidi boja....
A zar nije Dodik dobio “pocasnu” pozivnicu za inauguraciju ?! Hahahahaahahahahaha