Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevidim razlog zasto se u opste raspravlja o tome ako se heteroseksualci mogu svoju vezu ozakoniti brakom zasto to nebi mogli i homoseksualci, tuzno je da se oko ovog pitanja dize tolika buka... koliko znam svi smo rodjeni sa istim oravima a i na pravo na brak i porodicu... prema tome imate moju bezuslovnu podrsku
Pederi su dajjalova raja, marsiraju ravno u Pakao, g.l.u.pi i ludi ljudi... Bolan si bolan, Bog stvorio muski i zenski spol u svemu, u ljudima, zivotinjama, u biljkama, insektima, SVE IMA MUSKI I ZENSKI SPOL SAMO PR.O.KL.E.TA DAJJALOVA RAJA P.ED.ERL.UCI ZELE DA KRSE TAJ ZAKON!!!! BOLESNI LJUDI!!!!
...šta na ovo veli moj klon...ili u grahovu nema interneta :)
Care, radi ti kako hoces, ja cu mecati u guzu i usta dok sam ziv... I jako sam sretan zbog toga.. A jos nisam ni peder..
Podrska pederima/lezbejkama - u slobodnoj drzavi svako mora imati pravo da bude slobodan, 'nakav kakav je rodjen (osim naravno ako osoba svojom slobodom zeli oduzeti tudju).
gey is ok , al ne preko mog praga !
Pa logicno je da ce stavljati u guz.cu,gdje bi drugo? I hetero muskarci stavljaju gdje "ne treba" ponekad.Po tvojoj logici ni usta ne bi trebala biti mjesto za takve stvari.Ajoj lazni moralisti....ti su mi najmrzi.A na kraju ne vidim zasto bi ti trebao brinuti ko kome gdje stavlja.
zionisticka posla
Podrska pederima .Zivjeli!!!!!!!
Podrska gay populaciji.Svako ima pravo da bude nesretan.
RAZLIKA IZMEDJU AMERIKE I FRANCUSKE.. U AMERICI DODJU DA PODRZAVAJU PE.DERE A FRANCUSKOJ OSUDJUJU VIDI SE KOJA JE DRZAVA PED.ERSKA A KOJA NIJE BRAVO FRANCUZI
Pedere na kranove.