Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali,odavde,zivio tamo..prije koji mjesec vracao se iz skoleydva crnca ga presretnu,daj telefon,on rekao be dam..utoku,izrokase ga,odose bez telefona..Jos nisu uhvaceni,a ogroman je broj slicnih slucajeva..Bas mi nije zelja otici tamo
Znaci velike sile izazovu sranje, naprave milione izbjeglica, pa onda hajde Njemacka i Francuska cistitz gofna koja smo izasrali? Pametno.
upravo ovakvi potezi doprinose pogorsanju stanja. Odnose u svijetu treba relaxirati, a ne zaostravati. Budala, nacionalista i desnicara mi je pun kurko
Ovaj se dovezao toga isto novalic akciza, nece se proci dok ne uvede
Vecina koja ulazi ce dokazati bona fides preko rodbinskih veza tako da ce opet de facto Trampova zabrana biti neprimjenjiva.
Ovo sve više liči na zonu sumraka... Sve kontam sad ću se probuditi iz noćne more i sav u znoju zateći se u još normalnoj 1988...
A ja znam jednog Ahmeta iz Somalije koji će postati sljedeći Steve Jobs jer će izmisliti neki chip, ba.
Zaboli me za Trumpolina,imam dobru vjest narode:onaj diler,nasilnik,ološ,lopov,vucibatina...Džorđe Lazarevski(od ranije poznat policiji) crko od spida u marici.Hvala mu!
"crko od spida u marici" ta marica mi se ne cini kao sportski auto a covjek umro od brzine u njoj
hihihihi to Donie. tako treba :)
Eh da je ALija progurao podjelu BiH 93 na tri entiteta , sad bi treći KORUMPISTAN (ŠEJTANISTAN) sigurno bio na toj listi ! PA vi opet 100% za Izetebegoviće ! i evropsku PAlestinu ! Vidite da su to vlaški igrači i vode vas u konačnu propast !
Ma nisu već su smotani ko neka stvar. Tom debilnom soju od porodice na diplomatskom nivou ništa ne ide od ruke...
Eh da je ALija progurao podjelu BiH 93 na tri entiteta , sad bi treći KORUMPISTAN (ŠEJTANISTAN) sigurno bio na toj listi ! PA vi opet 100% za Izetebegoviće ! i evropsku PAlestinu ! Vidite da su to vlaški igrači i vode vas u konačnu propast !
I ne recite za one koji su na Allahovu putu poginuli: "Mrtvi su!" Ne, oni su živi, ali vi to ne znate“! ( Kur´an, El-Bekare 154 )
@godFree Pa to je citat iz Kurana? U cemu je problem?