Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne. U hladnom ratu postojale si ideološki blokovi a prijetnja od nuklearnog rata je bila veoma mala zbog ozbiljnosti politika i opće prećutne suglasnosti da se granice ne smiju preći. Danas se nuklearni rat pojavljuje i kao stvarni i kao medijski spektakl i općenito sve forme ljudskog djelovanja su postale spektakl tako da društvo ne primjećuje stvarnu opasnost od nuklearnog rata jer ne primjećuje razliku između medijske i realne slike svijeta.
Činjenica da čovjek snima vlasitu smrt tokom zemljotresa u Turskoj jasno govori tome u prilog. Drugim riječima nuklearni sad ne samo da je mogućnost već i izvjesnost ali pitam se hoće li biti primjećen.
AMERIKANCI VLADAJU SVJETOM I MOGU DA RADE STA HOCE 100% ,VIDJELI SMO STA SU RUSI U OVOM RATU U UKRAINI,SMECE,OBRUKALI SE ZA SVA VREMENA,NEMOGU DVA SELA DA OSVOJE AKO NE POGINE HILJADE RUSKIH VOJNIKA
Nuklearni rat je neizbježan jer politike to žele. Jedno jutro uz zvuk svirene ljudi će se probuditi ali biće kasno.
Kakve sirene? Nećeš to čuti.
UKLJUČI MOZAK ISKLJUČI KLIX (sijača PTSP-a sijača straha a sve u cilju propagande, ni Goebbels vam nije ravan)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mediji skupljaju klikove, siju strah i podjele, to je sve što rade. Trebamo svi instalirati ad blokere, pa onda komentarisati.
Nuklearni udari ce biti 100%. Uslovi su svi tu.
Za ramazan kad TOP pukne za iftar bice gore od ovih nuklearnih uzecemo i Rusiju i Ukrajunu...
Kad razmislis u Kuranu ima dobar opis o smaku svijeta i dosta lici na nuklerani Haos.
U ovom ratu mediji imaju ogromnu ulogu zavaravanja
Pogresno su poredane figure, dama ide na svoju boju, koji debili...
Kad su Ameri ukinuli IMF ugovor koji je bio najvažniji ugovor o ograničavanju nuklearnog naotuzanja u NATOsranakim medijima nisam vidio niti jedann ovakav članak. Ameri su jedan za drugim ukidali sve međunarodne ugovore koje su potpisivali, tako da je svakako ne korisno sa njima bilo šta potpisivazi
Zapad.
Vrijeme je da ovaj danasnji svijet ode u 100 p.materini. Nista bolje nije ni zasluzio. Krhajte vise konacno.
Pa dobro, treba uvijek biti oprezan, ali NATO je najjači, kontaš prijatelju
Klix ni nedjeljom ne odmara nego širi strah mržnju sije ptsp nam svima, fuj klix treba te tužiti pa čovječe da uzmemo u zadnjih mjesec dana tvoje vijesti pa to nije humano Gebels bi se postidio ovoliko sijanja straha
Ugasis TV, ne citas novine, izadjes u prirodu i uzivas u prirodi dok mozes. Svakako ne mozes nista promijeniti
Sigurnije za svijet je kad imaju po 10000 raketa nego po 500 npr, jer sa 500 počinju da razmišljaju o pobjedi u slučaju da neko nanese prvi masovni udar.
Da nije potkupljenih medija bio bi mir u svijetu. Srećom ovi su doživjeli debakl u zadnje 2 godine. Uloga istih će biti sve manja i novinarvici neće imati ni za kifle.
Imate dovoljno da 100 puta razorite planet! Koji vam je kuhrac više?!