Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako li je teško živjeti u strahu od vlastite sjenke? Džaba sva moć i novac ovog svijeta, kad je cijena život u strahu..
Goldstein,tj jevrej,naravno da je pušten,da je kojim slucajem bio ibn Ahmed ne bi ovako zavrsilo,vec bi bio u Guantanamu
To ti je kada dobijes posao preko štele :D
Pa draga redakcijo citate li vi ikad komentare posjetitelja vaseg portala? Sta je nama ovdje bitno sto je on zalutao? Hajd amerima donekle i moze biti bitno ali nama ne moze nikako biti. Vele pravis od klixa avaz majka mu stara.