Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo Taxi frajer odrezao utikac od pojasa i ustekao ga, kaze da mu ne svira upozorenje. Drugi mi kaze, nakon sto sam stavio pojas, sto ga baksuziram. Sarajevo Taxi - umiremo muski.
Valjda će onoj "silnoj većini" kod nas koji se i dalje ne vežu, ovo biti neka vrsta pouke? Oni naime još uvijek misle da su pojas izmislile budale i da fabrike automobila bezveze bacaju silne milijarde ulažući u bezbjednost automobila kroz kojekakve Airbagove i sig pojaseve... Oni se još uvijek uzdaju u "ruke junačke" i imaju paničan strah da će upasti u neko jezero ili rijeku pa se neće moći odvezati!
Covjek se neveze nema s kim
Pa u Tajlandu imaju bolje puteve od nas,stvarno ne znam sta treba da se desi da dodju do velike promjene u BiH, nisu samo izbori u pitanju ,ovdje postalo bezobrazluk politicara izigravaju se ko da su Bogovi
Ono kad vrijeđaš zemlju koja ima znatno veći BDP po stanovniku od nas. Pa nije ti Tajland Burundi.
Ja lohotne hitne. Đe ovo bi?
Ma da se vezao bio bi invalid i na teretu porodici i državi koja bi svakako gledala da mu ne da adekvatnu opremu i zaštitu i lijekove koji nisu na listi pa bi to porodica morala sve plaćati koja bi ga proklinjala što nije poginuo.
Svasta, koje razmisljanje.... Bosno moja.
Ja kad vozim od Jablanice pored onog jezera se odvežem ,upadneš u jezero svezan i gotov si.
Žena se vozila autobusom, dogodi se odron na cesti, kamen pade na autobus i nju usmrti. Pa sudbino prokleta, to ne bi mogao ni Spilberg rezirati, kakav zivot.
@Japanska jabuka -check this out- https://youtu.be/vwVtydpE8Ps
Ja se vežem i na wc šolji.
Vozac Honde ga je ocigledno pokusao zaobici ali vjerovatno da ga je on (nenamjerno) i dokrajcio jer ja je izgleda bas on udario u glavu dok je padao prema autu. Bog samo zna
@Observer LOL
Šoferska je tuga pregolema...
Zato baba ne pali auto dok pojas ne zakači.