Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je lažna vijest. pokemoni se ne mogu hvatati iz kamiona ili auta, zbog kvestova koji zahtjevaju da se pređe kilometraža određena, ali hodajući isključivo. znači pusti šuplju bolan. da se to može vozilom tako lako, pa svi bi onda. a da, moguće je da je išao 1o km na sat, i da ju je pod tom brzinom udario, inače stvarno nema smisla. Eto.
Ipak ima opravdanje ganjao covjek pokemone. To sad treba biti opravdanje porodici i prebaciti krivnju na nitendo sto su dozvolili da mozes ganjat pokemone za vrijeme voznje
Pa neka neko kaže da nije u pravu otac Rafailo😀😀