Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se rješava migrantska kriua
Jes dobro nastimo da ispadne iz nehata
Baš me zanima zašto su putovali u hladnjači, kad postoje autobusi , vlakovi, brodovi i avioni. Puno komfornije putuješ. .
sto medija ne kaze sa su sjeverno ircani sad svi teroristi,al ne udri po nevinim arapima i afganistancima, mislim ono ima i losih arapa i afganistanaca,al zato ima i evropljane kao on
Ubistvo iz nehata a umrli u hladnjači. Šta on nije znao da vozi hladnjaču?
Kolika mu je glava kao da je naše gore list.
Kod nas bi to bilo sredjeno preko stranke. Zbog nedostatka il gubitka dokaza :-)
Daj te ga ovamo malo provoza i ovu stoku migransku u BH...
@BIHTRANSPORT Za razliku od ovih migranata, migranti iz bivse juge su odlazili u evropu i dalje kao migranti da rade i da postuju tudja pravila i obicaje dok ovi dolaze samo radi socijale koji bi da siluju, pljackaju, ubijaju i da namecu svoje ideologije u tome je razlika.
eto i on iz nehata ubija😁joj da je i meni nekoga,(koga bi iz hata),😂 iz nehata ubiti 😂😂😂samo nezz koga...nemam ni sa kim problema,niti nesuglasica...ovaj slavuj je paučak😂pozz dobri narode