Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erdogan na haparatima,
Ko to kaže ko to laže kurdistan je mali
Očekujem kad će Kurdi početi ćifutski sistem u Palestini.
zamisli vijesti "sirijska vojska sa meksickom manjinom patrolira ulicama Teksasa" i ono svi medij CNN BBC RT svi kazu coll , extra ;D
Ovi ameri malo sa Kurdima, malo sa Turcima, malo sa islamistima... Samo sjedaju na udobniju fotelju
Zanimljivo je kako Ankari godinama nije ni najmanje smetao ISIS na granici, da bi se "uzbudili" tek nakon sto su Kurdi zauzeli strategijski grad Manjib, i bili na korak od spajanja kantona. U svakom slucaju, nadam se da ce i Moskva ucini isto za Afrin. Krajnje je vreme da se sekulrane snage ujedine u borbi protiv otomanskih ambicija i sunitskog terora.
volim kad muslimani izbace zastavu sa crvenom petokrakom a ne sa onim nekakvim macevima i allahu ekber parolama. ovo su pravi nasi muslimanosi :)
@gertje svako ko stavlja ime allaha na ratnu zastavu je kjafir ukljucujuci i tebe posto to podrzavas. islam = mir
Zadnja rečenica nije točna.
talibani pa iracani sada kurdi nezaboravimo isil specijalce americke vojske