Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjedila sam sa masinom, šila sam...
za ovoga @crnjaka...Zasto se rugas, pa znam decka jer je bio moj musterija ovde u bordelu gde radim. Zato sam i napisao da je DOBAR!! Nemoj bre da me nerviras, gadjacu ovu zgradu!!!
ne znam sta ovi srbovi rade na nnetu... vatajte se motike i plugo, kroz pesme vase otpevane... ajmo razguli pička vam materina..
Baš bezveze..... Pa što čovječe to uradi.... Nek ga i minhen zna.....
Znam coveka. Moj musterija bio, DOBAR!!! Da priupitam, koje su pelene najbolje kad se desi ono, znate ono...
nadimak s.e.r.e.m ti se na familiju i na tvoje pogane us.r.ane s.m.r.dljive zvalje, ono sto ne znas desifritati ne citaj ., gospon kupina je.b.e.m ti cijelu nerodjenu familijui u zv.a.l.je n.e.v.ine..
pipo jebo ti dzeko mater znas li stat hajvanu ja bolesnika
jest ovaj pipo gulp
Vidi nadimka i k.a.r.i.ne, ti sto mijenjas i prozivas, j.e.b.e.mt.e. ...t.e.. u... z...va.l..j.e. nece deminirati dok rat traje ,d.e.b.i.l.u. ..us.r.a.n.i., 1994. do 2003 bio u sluzbi , sa 16g ,94g dosao na obuku, koja je trajala prepdostavimo makar dvije godine i onda isao po ratistima...mislim po nocnim klubovima ovdje po Bosni , vidi se kako su razdeminirali , svako malo ljudi stradaju od mina... ti nadimak idi , zakasnices u skolu.
Britanci polako ali sigurno donosite zlo u svoju avliju
pipo degenu ...stručnjak za deminiranje.. kontas li sad
Pa To Se Podrazumijeva
Jebemti preseravanje i ove bolesti, to samo izmisljaju da bi dobijali invalidnine, pa ovdje svi od toga boluju ,i ona nerodjena djeca,pa niko se ne zali ,suti i trpi, evo za primjer ovaj gore pod nickom \"nadimak\" , pa nije ma.j.m.u.ne bio u Bosni 92-95 , nego poslije 98,99, kada je bio punoljetan i kada je situacija bila mirna , i ne znam samo kako oboli majka mu stara od lezanja u bazi i provoda po nocnim klubovima koji su tada ovdje cvjetali.
B i H. je takodje prioritet SRBIJE JER DRINA JE SAMO REKA KOJA KOJA TECE POSRED SRBIJE. SRBI I HRVATI KAD SU DOSELJENI ,CETINA I IUNA IM JE BILA GRANICA HUM JE BIO VISE OD DVESTA GODINE LENO,SRPSKIH PRESTOLONASLEDNIKA, TITULA BOSANSKIH KRALJEVA U SREDNJEM VEKU GLASI: STEFAN.......KRALJE SRBLJEM U BOSNI,USORI,SOLI,I POMORJU,ETC. ..CUDNO,BAN MATEJ ZOVEPODANIKE SA PODRUCJA UZE SREDNJE BOSNE U POVELJI IZ SREDINE 13 VEKA SRBIMA.
nije ti rat i puska za svakoga...bolje bi bilo da si prodavao kokice i krpio kraj sa krajem nego sto si dosao ovamo da se smetnesh