Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto nas, obićne smrtnike, previše dave s tom kraljevskom porodicom. Plašim se novog svjetskog poretka, jedna svjetska vlada i možda baš ovi likovi budu kraljevi svijeta.
Meni je na prvu vise licilo na ismijavanje sto se tolika buka dize oko rodjenja neke tamo bebe nego na rasizam. Zanima me kako je reagovao kad se Kate porodila.
mene ne cudi ova slika jer su dojadili i Bogu i narodu sa rodjenjem djeteta koji nipocemu nije posebniii od hiljada drugih koji se radjaju svaki dan
To je tzv ostrvska sloboda štampe, medija i govora.. A, koliko su naporni, sa tom njihovom kraljevskom porodicom, nemam riječi. Izlaze i iz Frižidera, bože me oprosti..
Ismijavaju Muhameda i Isusa i to se naziva medijskom slobodom. A kada "kraljevski" par ovako javno medijski prostituira svoje dijete staro par dana i novinar bude iskren i sarkastičan odmah dobije otkaz. Neće ni "Zapadna" biti do jutra!
Dje je sad ovaj majmun
Trebali ste linkovati do njegovog Twitter profile, lijepo covjek objasnio zasto je stavio tu sliku. Nema veze sa rasizmom ali eto. Danas je u trendu biti zrtva.
kako se ba zove beba
Sakib
izguglo sam , zove se Arči , po onom sarajevskom DJ-u