Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrazumjeva se da je svaki normalan čovjek na strani jevreja i protiv varvarskog primitivizma nijemaca. Ipak poljaci su sa pravnog i istorijskog stanovišta potpuno u pravu. Prije okupacije Poljske nisu postojali nikakvi logori. Poljska je bila okupirana od nijemaca koi su tu imali potpunu vlast. Aušvic i ostale logore je otvorio nijemac a ne poljak. Pravilan naziv bi bio "NJEMAČKI LOGORI SMRTI U POLJSKOJ".
Izrael je uvijek ljut....
Poljaci su bili gori prema Jevrejima nego nacisti a sada glume da su bili posmatraci. Cak su se nacisti i cudili koliko su krvolocni bili Poljaci. Zna to Izrael.
bi bi si ;)
Pa i nisu poljski logori smrti, vec nacisticki.
Poljaci su prebrzo zaboravili kako su ih Nijemci i Rusi pocijepali ko novine ...
Pa logicno, njemci se oprase od zlocina i svega, i nema logike da se nazivaju Poljskim logorima smrti kao da svabe nenaju veze sa tim
@fantom slobode. porediti nobelovca i ustaskog apologetu ostavlja me bez komentara. ambasadora ako tako hoces jedne drzave sa slugom rezima koji je imao logore za djecu svjetski priznatog pisca sa pamfletistom koji je svrsavao dok su sarajlije visile po banderama zapitaj se kdo si sta si i otkud si
nek se hausvic preimenuje u logor za dever post i ibadet mustafa busuladzic
@crnarukamustafa pa kako si tako načitan opet ti ga moram složiti kevi iz zasJede. hahahahahahahahahahahahah
Moramo imati razumjevanja za nobelovca.Nazi uniforma je tada bila modni trend.
Poljaci su najveci nacisti. Ausvic i sabibor dovoljno govori.
@Nevesinjska. Ako mislis da se ja ponosim s takvim ljudima onda si ti u zabludi..
Rimokatolici na baterije su otpad covjecanstva.
definiši "rimokatolici na baterije" i kako se oni razlikuju na druge vjernike "na baterije"?
@MindRubber *razlikuju OD drugih vjernika
PRIKAŽI ODGOVORE (3)