Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je kristalno jasno - aparthejdski Izrael bi radije da na granicama ima ISIL...
Izrael - planetarni terorista kojeg otvoreno podrzava USA.
Cim je Izrael zabrinut..onda bi trebalo jedno 99% svjeta da bude lakse :)
Pa naravno da će se zabrinuti - Al Kaida je proizvod Izraela
Cijeli svijet suti o ovome?!Zasto??
izrael zabrinut. nacisti Austrije zabrinuti. i da, mile ronhil takođe zabrinut
Da im ne bi rusa slaba vajda.
Izrael zabrinut zato sto se potiskuju snage ISIL-a?
Od pocetka je to nejasno... Kao radikalni muslimani ne vole Izrael, a Izrael nikada nisu napali?
Kada je Assad ikada nesto uradio Izraelu? Nikad. Frajer sravnio Siriju i Muslimanski narod a nikad ni metak na Izraelce nije ispalio. I sad taj glavonja neki oslobodilac Palestine?
Muslimanski svijet se probudio, osvijestio, naučio na teži način, a sad postaje unstoppable.
Sta se probudio... pola svjeta podrzava palestinu iran i liban.. 70% muslimana podrzava one druge :D
Oni su sve i zamutili. Sad ce im Iran izaci na granicu.
nek izrael jebe mater svoju
Sirijska vojska oslobodila dio teritorije u blizini Damaska, glavnog grada Sirije, blizu Golanske visoravni, tacnije Sirijske visoravni, u Siriji, trenutno pod okupacijom Izraela. I ovi se malo zabrinuli. Zabrinuti Izrael, SAD, Saudijska Arabija, a do juce su bili i ovi nasi suniti, ali opet je doslo do kolektivne amnezije i sad su svi protiv "cionista", Amerike i "umjerene opozicije". I svi u glas - viva Asad, viva Putin :-)
@BhKauchosl hahaha, ti si fenomen za psijhijatrijske simpozije! Jučer te Klix banovao, a ti već jutros otvorio novi nik i cijeli dan visiš na Klixu, hahaha, šta sve pi..ka ne izbaci iz sebe 😂😂😂
Hajber, Hajber, ja Jehud....
Sad ce Trump da pokrene akciju po nalogu Izraela. Njima nikako ne odgovara stabilizacija Bliskog istoka. Samo ratovi na Bliskom Istoku znaci sigurnost za Izrael.