Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada mi je jasno zasto je u Rusiji iz dana u dan sve vise pozara. Izgleda da Putin umjest dugmeta za ispustanje vode uporno pritisce dugme za ispustanje kerozina.
pa hoce li me vise iko guziti pleasse
putine dje ti nestade 13 hangara sa 200 aviona u okolini moskve gori vatra hocete se vi kurcit po pitanju zemnog gasa
Juče je u RS zabranjen i sa bilborda skinut plakat sa porukom „penzija 160 KM, nacionalna sramota“ Centra za humanu politiku iz Doboja! BUKA ga ekskluzivno objavljuje!!
haahah,....ja sta ce mu reci...Premijer fula je bila zesca...pa da glava leti...cuj Putin fulio vatru...
Nasa trojica cak i zajedno ne znaju sijalicu zavrnuti...
@kanader ahahahahaaha putin svaka cast svakako!
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Vladimir_Putin_Cockpit_TU-160_Bomber.jpg
Ovo je najvei folirant u istoriji Rusije,,, Za njega su Lenjin i Staljin male mace..
Slažem se sa srbinom, posebno mislim da bi turci trebali početi plaćati alimentaciju djeci u srbiji. ovdje ne govorim o pišljivim hiljadama nego o milionima svojih potomaka koje su ostavili nakon 500 godina u jadu i bijedi...
hahaha pa po tvom nama Srbima trebale bi sve islamske zemlje da placaju odstetu hahaha nije to tako grijesis momcino.
@Srbin Kad Srbija bude placala ratnu odstetu za Bosnu, a morat ce, tad ce i ovim biti placeno. Branimira DJokica cemo provijeriti gdje je bio ove sve godine odnosno gdje je cinio zlocine i sta je sve zapovijedio ! A kako se ponasate,sve su vam prilike da jos 20 000 stanova u rs oficira, ostane pustih!
Pozdrav oficiru JNA Branimiru Djokicu dobio je ovih dana presudu u Strassburgu da pederacija bee haa mora da mu isplati 60 000 € za stan sad ce pederacija da odleti u finansijski Chaos jer ima jos 20 000 lica koji traze svoju imovinu nazad i to samo u Sarajevu. hahahaha kreteni periguz, otice vam sad sve dzamije na licitaciju da isplatite Srbima odstetu koju ste nacinili.
Putin je upravljao već i bombardere i lovce tako da mu ovo nije bio velik problem. Svakako potez za pohvalu ruskog premijera, nadajmo se da će naši političari bit sposobni nečeg sličnog nekog dana. Sigurno najveći političar današnjice, ali mora se reći da živimo u vremenu gdje nema velikih političkih vođa. Za za Srbina, samo da znaš da u Rusiji se emituje Islam channel (odredbu o formiranju tog kanala je podpisao sam predsjednik Medvjedev) a u Lenjingradu imam drugaricu kojoj je momak Tatar (musliman). Nisu svi ksenofobi kao vi..
Tako ce i Dodik kad budu pozari u istocnoj hercegovini, odnosno u RS-u.