Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki preokret u Turskoj spoljnoj politici.Neuspjeli puč na Erdogana imaće velikih posljedica.
Samo 3 komentara pod ovim člankom. Prije 2 dana bi riječ samo o Erdoganu i odmah se sjati bruka "moralista" da ga pljuje i "diktatorom" proziva. Što moja bošnjačka "braća", što djikana. Sad kad se radi i o Putku nidje žive duše u komentarima jer se neko usudio "svetinju" Putka pomnut u istom kontekstu. Licemjeri odvratni balkanski ljigavi! Pljuc! Pljuc! Hrrrrrrrk pljuc... Vam svima redom po srijed labrnje!
@edins2 Minusi ispod tvog komentara govore o "suglasnosti" sa tobom. Siktir git.
Čekaj sada! Kako? Ja mislio samo Erdo "diktator"!!! Eto i Putka! Hahahahahahaha. Dje su sada moja Bošnjačka "braća" koja pljuvaše samo Erdogana zajedno u bratskom zagrljaju sa djikanima?? Alo Rusofili, šta bi sad ovo? Ja mislio da ste vi "demokrate"? Gledajte skim vam Tatko Putko šuruje! Hahahahahahahahaha. Ma nema tih para koje mi ovu scenu mogu platit. Licemjeri i jedni i drugi! Pljuc na oboje i što bi stare Amidže rekli "Siktir Git!!" Hahahaha