Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
politicar i autoritet za pozeljeti.
i bakir u slobodno vrijeme plastenik zaljeva
Faca !!!
Putin, Vladimir Putin
Ali nikada i niko kao TITO!!!
Oni bajkeri su iz Niša, što priča sa njima. Bajker zvani Fonza, Nišlija sa desne strane je Putinov veliki prijatelj.
Putin se drogira
Putin. Vladimir Putin. *ebeš onog malog Bonda.
Čuj, ima ličnog fotografa. Pa naravno, ne znači da je dobar u svim ovim sportovima i aktivnostima, bitno je slikati se i prezentovati svijetu fotografije. A to da li on zna voziti bolid, loviti kitove ili može saviti tavu, nije bitno. Baš se pitam kako li svira klavir. Ljudi oko njega će mu obezbijediti da pobijedi u obaranju ruke, judou, pa zna se ko mora pobijediti. Radi čovjek mnogo na marketingu, a vjerujem da Medvedev bolje i roni i upravlja ski skuterom, motociklom, čamcem i ko zna čime. Možda čak češće posjećuje i zoo vrt od Putina, samo što, za razliku od Putina koji slika sebe, ovaj vjerovatno slika svoju djecu.
ma jedna obicna budala moj brate!
Svi putevi će biti zatrpani ostaće samo autoput BL - Doboj
Rus eksteriminator, ub-ica i terorista. Putin je s*mrt i krvoprolice. Ruski terorizam i terora.
ISTI LAGUMDZIJA:)
Vako i nas Bakir
@@srbin, ovo je brzi link http://ponude.biz/knjige/m/milenko%20vukicevic%20-%20poznati-srbi-muslimani.pdf
@@srbin, znam kako nebi znao. Sultan je svoje kceri udavao samo da mu Srbin bude zet. A, vidi moj ti šta se radi danas! Izmisljaju se kojekakva imena samo da se Vatikan proširi prema istoku. Te, mošnjaci, te bošnjaci, te ovi te oni. http://ia600401.us.archive.org/10/items/znamenitisrbimu02vukigoog/znamenitisrbimu02vukigoog.pdf
Vidjecete kad Mile pokaze svoje slike a posebice sa plantaze u Laktasima. Putin je dobar ali tanak je za Mileta.