Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO JE UOPSTE MOGUCE DA NEKO POREDI SVEDSKU I BEEHA???? PA OVDE ZIVE TRI ODVOJENA DRUST.CIVILIZACIJSKI SASVIM RAZLICITA DVA ENTITETA,TRI VERE,DVA NARODA I JEDAN U POKUSAJU.. SA RATVOIMA KOJI SU MILENIJUMSKI DVA OD TRI NARODA IMAJU NEKE REKE ZA GRANICE SA SVOJOM BRACOM BEEEHA DA JE OSTRVO MOZDA BI I MOGLA DA FUNKICIONISE,AL OVAKO SAMO DOK JE VOLJE I ZELJE ZAPADA.
Pazite ovo : Vladajuca koalicija koja je bila na vlasti, je razvila svedsku ekonomiju, toliko dobrih stvari uradili, vratili svedsku medju prvih zemalja evrope po standardu i kvaliteti zivota, ali napravila je male sitne greske, i te sitne greske NAROD IM CAK NIJE OPROST...IO I KAZNIO IH JE NA IZBORIMA MANJIM BROJEM GLASOVA, ZNACI NISU DOBILI POTREBNU VECINU U PARLAMENTU... GRADJANI BIH, UGLEDAJTE SE NA OVE GRADJANE, DODJIMO PAMETI KONACNO JEDANPUT !!!
eto rjesenje za BiH.... svi ako ignorisu SNSD, SNSD ce nestati hahaha :P ali znam da nije tako lagano u BiH :(