Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ih amerika nalozila
Bogami će biti ko u Nadrealistima. Mi da uđemo ono raspad sistema. Ošla Eu tri lijepe.
Brexit, najgluplji potez u historiji covjecanstva.
Ima izać'...
kako to da njemackoj i francuskoj preti velika recesija...italija vec jest...grcka i portugal u bankrotu....a engleskoj ne preti recesija?....da bi shvatili politicka desavanja samo treba pratiti ekonomiju i puteve novca....kada se samo malo razmisli lako je shvatiti da je problem euro i nastampanih 2600 eura bez pokrica....englezima ne pada na pamet da se odreknu funte ili da vracaju toliki odstampani novac....ako se evropa izvuce bez rata od nadolazece krize to ce biti svjetsko cudo...
@DRY374 ...nastampanih 2 600 milijardi eura...primjera radi...slovenija je bez ikakvih problema dobila 60 milijardi eura kredita...a kako ce mala slovenija da vrati te pare?...pa nikako....isti je slucaj i sa hrvatskom....hvala bogu pa su prestali nama da daju kredite....za sada smo zaduzeni 12 milijardi eura a tesko i to da vratimo....
Get redi, get redi, silna će borba da bude.
@BosanskoSrbinje Yebo te Britanija,u Evropi ima svega 8 država ekonomski jačih od nje od kojih su 5 u Evropskoj Uniji.Odlaskom iz EU biti će samo gore po njih,plus postoje mogućnosti da će Škotska tražiti nezavisnost.
Dudlaj ćuku,ko te yebe može Evropa i bez tebe Britanijoooo Britanijoooo..
Može, može, još par godina, dok ne dođe do konačnog obračuna Francuske i Njemačke. Bez VB-a tronožac ostaje sa svega dvije nogare. Znači nejma šamse :))