Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postoji ni jedna zemlja koja vise voli muslimane,ako zbog korone stanu ratovi kome ce prodavat oruzje , veliki mirotvorci a veliki proizvodaci oruzja ,to im je najveci dio izvoza a glume neke napredne ekologe ,zastitnike LGBT zivotinja ...licemjeri kao i bosnjaci
Izjava orbana bolje virus nego migranti, moz mislit koji nacista.
Sta cu kad sam VIJEKOVIMA RODZENI SARAJLIJA..A,SINE U BIVSOJ JUGI SU NAS UVJEK NE-ZLONAMJERNO ZEZALI ZA C-C..DZ-D..ONAKO SAMO DA ZNAS PRIJATELJSKI.
Kod nas su pokrali svaku donaciju koja je stigla a podijelili su rinuka
E,blago vama kako ste organizovani i uredzeni..o ekonomiji nema covjek fijeci kojom bi opisao brigu i ljubav vlasti prema svom blagu-gradzanima!!
@Poppaj Pored korone, uznemiri me kad vidi:uredzeni, gradžanima.....Prijatelju, piše se: Uređeni, građanima...Bog ti dao!
i nasa vlada je izdvojila sredstva za kupovine jos privatnih vila i vikendica za stranacke pudlice...cak su obezbjedili i specijalni fond za kupovine diploma...za one retardinje iz stranke koji su jedva i osnovnu zavrsili...ali te informacije vode pod drzavnom tajnom...
Heja Sverige!
heja,heja👏👏