Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuli ste raja... znači nepitajte se sta sulejman tihić moze uradit za vas , nego sta vi mozete uradit za njega.
Vala Obama dosadan si i ti vise :)
Ozračeni i napušteni: Grad u kojem tek svako četvrto dijete preživi London/Bagdad, 07.02.2011., 18:45 | B.V. Prvi i Drugi zaljevski rat u Iraku ostavili su trag na iračkom stanovništvu, no on nije isprva bio vidljiv. Dugi niz godina, u gradu Falluji žene rađaju deformiranu djecu, a postotak novorođenih tamo je čak 24 posto u prvih tjedan dana života. http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/ozraceni-i-napusteni-grad-u-kojem-tek-svako-cetvrto-dijete-prezivi.html
Novi pomor ribe na Floridi- http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3-FYZFmrkcM
Novi pomor ribe na Floridi VIŠE tisuća mrtvih riba isplivalo je na plažu u američkoj državi Floridi, i to u parku prirode Sebastian Inlet, javlja Huffington Post. Lokalni biolozi tvrde da je do pomora došlo zbog nedostatka kisika, te tvrde kako se radi o vrsti ribe koja često stradava na ovaj način, kad se velika jata suviše približe obali.Zabrinjavajuće je, međutim, što su pomori životinja posljednjih tjedana u SAD-u bili vrlo česti. AP je prošli tjedan tako javio da je još 500 riba umrlo u rijeci Arkansas, na istom mjestu gdje je ranije pronađeno čak 83.000 mrtvih riba.Paralelno s velikim pomorima ribe koji su se počeli događati krajem 2010. godine u SAD-u su zabilježeni i neobjašnjeni pomori ptica. Najveći se incident također dogodio u saveznoj državi Arkansas, u kojoj je bez očitog razloga s neba palo više tisuća ptica. Slični su se incidenti zatim počeli događati i u ostatku svijeta, iako stručnjaci tvrde da pomori nisu povezani, te da nisu čak niti toliko neuobičajena pojava.