Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kontam, da li je neko prije drugog svjetskog rata izrazavao zabrinutost zbog postupaka Nacija. Sigurno je ih je izrazavanje zabrinutosti sprijecilo da pobiju ono sto nisu stigli pobiti.
Politiku?valjda genocid
Je li se neko od ovih javio kadje nakon raspada Jugoslavije izvršen grnocid nad ateistima? Znači kad vjernike pokušavaju odvratit od vjere to je genocid, a kad masovno uvedu vjeronauk svim učenicima nakon što ga decetljećima nije bilo to onda nije ništa? Samo pitam
ti si prekucao ludilo.. dakle prvo zoloft, pa onda neki antipsihotik, pa skoci sa stijene na kamen kakav
Hebo li vam Rusia i Ukraina mozak...
tek sad
Ima li bolje od ovih poslova za izražavanje zabrinutosti