Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hmpf pa to je nista spram vozne liste SDA
i dodine kolekcije aviona
ma divljaci šo drugo reći,čobani ba ...
posvadzali su se kad mu je huso zaprijetio da ce mu kupit golfa dvojku da mu se cijeli bagdad smije
Koji idioti su ovi ljudi.. Unistili kolekciju a mogli je prodati na aukciji za nevjerovatno veliku količinu para i uplatiti u socijalni fond za pomoć tom istom narodu kojeg je (ako je - nisam vidio, necu suditi na osnovu americkog filma i fox news-a) dotični vlasnik terorisao...
A ŠTO OBAMA IDE NA PUT SA DVA AVIONA I 1000 PRATIOCA...
isti ti je takav arslanagić. radonja, zlagumđija i mnogi u bih...
šta li se desilo sa onim autobusom federalne Vlade, prošle godine je Nikšić govorio da će Vlada autobusom ići na sjednice ali avaj.
kako dođoše \"olobodioci\" iz zapadnih zemalja u Iraku više ništa ne osta na svom mjestu. Zapadna demokratija
Što je puno, puno je. To ti je kad kokuz dođe na vlast. Pokrade i boga i narod. Nešto slično našem jadu od političara, doduše onih koje smo mi izabrali.
SCARFACE OD ARABIJE
Porsche pa makar i prašnjav :)
Nevjerovatno je koliko kasnite.Uzas !!!
Za maki: Tako mi te zao .icko jadnicka. sadamovci gdje ste i sta to sada radite kako vozite sada. Imali rupa po putu. Nema te sadamlijo da se .urcis sa puskom po tribinama i da krivo klanjas. Bog je bog. On sve vidi.
Sto ste se urcili i urcili, kratko bijase.KOJOM sada brzinom vozite mam. vam profasisticku. Kad se ljaga osili moj boze. Nema vise sadama i sadamcad. trebalo ih je likvidirati mnogo ranije.
a sto si ti otisao na zapadnjacke jasle genocidaski krmku, kako mozes otici onima koji su vam oteli Kosovo koji su vas bombardovali i sveli vas na BG pasjaluk !? nije li to izdaja pradedovske vere i srpstva, za saku eura ...
Ne podrzavam ni bakira niti koju drugu stranku. ALI ONO STO ZNAM: sdp NAJVECI LOPOVI I svim komunistima redom se N A J E B E M MAME ateisticke, goti ste od prekodrinasa...