Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
udri monstrume ! ne stedi municiju !
tako su rusi u afganistanu na*** pa i ameri zanjima ,, ako su uspjeli tamo i ove ce sigurno ,,
I zbog ovih ubijenih 70 ovi ce ce sad regrutovati deset puta više dovrovoljaca..
70 militanata ubijeno, a nisu naveli koliko su jos stotina ne duznih ljudi ubili u tom bombardovanju.
Sabur braćo! Ne zaboravite braću i sestre u molitvama! Nije ni poslaniku saws bilo lako. Što reče brat iz filma "Flames of war" - Tek je počelo!
vi tačno znate koliko je ubijeno, ko je to prebrojao. možda vam dojavila tzv. agencija NIDJE VEZE.
Ma zasto ubiti bradonje kad mogu biti od koristi evo na primer da rade na silu po rudniku pa nek ginu oni u slucaju nesrece a ne narod. Mada mogli bismo da ih porobimo k'o crnce pa nek rade sta im se kaze. A kako ne bi pobegli ili napadali trebalo bi im staviti elektricne ogrlice.
ISIS treba da bude unistena
Ovo neki vatromet na brodu,mora da nešto slave
Jednostavno prelijepe vijesti PRELIJEPE jer što više mrtvih islamskih terorista to je svijet mirniji i ljepši. Nadam se da će NATO ,AMERIKA I EVROPA dati prećutno odobrenje da se i 23,7% nazadne teritorije počne čistiti od islamskih terorista . Zapad samo treba reci DA posao će odraditi efikasno Srbi i Hrvati.
Bolje ti je šuti, da ti se ne ponovi 1999. Od naših naroda i narodnosti Zapad je samo Srbe dosad rokao.
Ništa ne brini ako misliš na Zapad pa koliko ja znam USA , Engleska ,Francuska su bili Srpski saveznici u 1 svjetskom ratu te slijedi logično pitanje . Koga su tada rokali ? Zar nisu AMERI i Britanci čak podržavali Kralja Petra u 2 svjetskom ??? Ti si garant pripadnik drevnog naroda Bolešnjaka est 1993 ?
Koliko je ubijeno civila ? ovo je rat protiv islama a ne isila zasto nije bombardovo asada poslije noliko zlocina koje je pocinio
Samo gaziti islamske teroriste .... spaljivati ih napalmom
franz.. spalim ti mater na krstu nece vas ni u zagrebu bit
Nisu oni ubili nikakve militante nego su napali jos jednu suverenu zemlju i ubijaju koga stignu. Naoruzali su IDIL, dovukli mudzahedine iz cijelog svijeta, nahuskali ih protiv Asada, a sada na miru ubijaju i jedne i druge i trece.
posto nemaju pametnijeg posla nego trositi pare na tudje ratove
Najzanimljivije je kako su bili oslobodilacka vojska kad su se borili protiv Asada, a sada su teroristi, kako Ameri diriguju tako se stvari i redaju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)