Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je zabranite Pegidi protest a ovima koje finansiraju globalisti i masoni dozvolite da unište Njemačku sa migrantima
Kod nas dodje 65 hiljada ali samo na cevljanovicku koridu
i 100 iljada na grmecku koridu
Moj tata je bio rasista ali ja nisam!
respect! Moj nije, puno smo se druzili i sada se druzimo sa ljudima razlicitih vjera, nacinalnosti i rasa. Jedino ne toliko sa ovima sto su zagrizli u vjeru i nacionalizam, sa njima je tesko naci temu za razgovor.
Gluposti, ulaz na koncert je bio besplazan pa narod navalio.
bitna je propaganda...kako ne kontas osnove sorosevsko islamisticke propagande?...sta mislis zasto je orban zabranio ulazak sorosa u madjarsku...kao i nejgovih medija,organizacija pa i skolu mu je zatvorio...cak je zabranio i pare da salje u madjarsku....
@cafircugetina tebi vokri
pozetivna stvar iz njemacke...predlazem da im erdoan posalje jos 2-3 miliona migranata....radi bolje multikulti komunikacije....:)
@fudocar ...to i ja kazem...salji turke i arape u njemacku.....:)))
@TesIaMilankovicPupin ...imao je on posao....cuvao ovce....ali pogubio...to brza zvijerka pa utece....:)))