Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta smijem se kladiti da u BiH ima hiljade ako ne i desetine hiljada zarazenih, ljudi dragi manje panike, sto nam je sudjeno to ce biti, svako se mpze kriti po trezorima, misijim rupama, sumama ali sto ti je sudbina to ce da ti bude
Ima li podatak koliko je trenutno u svijetu oboljelih od sezonske gripe ili je seuonska gripa na bolovanju ili godisnjem, a korona ju mijenja? Zatim podatak koliko je umrlih od sezonske gripe, koliko ih je umrlo doma i pripisano starosti? Ili svi koji su bklesni od sezonske gripe racunaju se zbirno s ovima oboljelima od korone?
A od influence samo u Americi 33 miliona xd, preko 20 hiljada smrti... peropd od 5 mjeseci statistika...
Stvarne brojke su sigurno 3-4 puta više
@spahaking nije vazan stvaran broj, nego koliko ih je stvarno sa ozbiljnim simptomima, ako cemo o brojevima, velik je broj oboljelih svake godine od gripe, ali se ne razmatraju i ne tretiraju kao ozbiljna boljka.