Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SPD je u maloj prednosti
cudo hrvati i srbi ne traze ravnopravnost
Danas taj narod bira između vraga i đavola, osim ako se ne dignu oni koji inače ne glasaju i koji su progledali. I naravno ako ne bude manipulacija. Spd kandidat hoće uređenje Njemačke po uzoru na ddr i njihovu politiku kontrole građana, a zelena hoće zabranu izgradnje privatnih kuća (da zaustavi betoniranje) uz paralelno betoniranje temelja za stotine hiljada vjetroelekteana i obavezni klima-lockdown (zabrana: putovanja, vožnje, mesa, mlijeka itd)
Suludo je očekivati da bivši cdu-glasači, koji su razočarani skretanjem Anđe "ulijevo", sada kao dobrovoljno idu glasati za lijevu stranku spd. Ti glasači će po mom mišljenju glasati za AfD, ali evo uskoro ćemo vidjeti. Inače AfD je svidjelo se to nekome ili ne, jedina opozicija ne samo Merkel, već i svih ostalih vladajućih i drugih stranaka, jedini trenutno drže "desnu" stranu koje se Merkel odrekla ljevičarskom politikom i tako stvorila novi prostor za AfD
Nedugo po zatvaranju biračkih mjestatrebalo bi biti poznatokoja je stranka dobila najveći broj glasova, a nešto kasnije će se znatii ko će biti kancelar. Sa 60 milona glasaća a u BiH 2 milinoa glasaća rezultati poznati za mjesec dana.
Ima li iko pismen na klixu. NJemci, kakvi NIjemci...
Nijemci ,volu. Prastari Slaveni u dodiru s prvim germanskim plemenima prozvali su iste kao "nijemi" jer ih nisu razumjeli sta pricajue. Nisu za njih bili "njemi" nego "nijemi".
*Nijemci
Popravi naslov: Vise od 60M Njemaca bira novog zidova na vlasti.
Koji glupani ja ne vjerujem. 60 miliona Nijemaca, a cijela planeta ima oko 8 miliona ljudi. Pa ovo je sramota sta objavljujete bez da procitate sta ste napisali
Popij jutarnju kafu da shvatiš šta je milion a šta milijarda.
60 miliona Nijemaca…Ja mislim da u Njemackoj najamanje Nijemci biraju vlast..
Eno Dodika na bilbordu
Zamisli taj stepen demokratije gdje prvog covjeka drzave ne bira direktno narod nego stranke to preuzmi nakon izbora. Mozda je samo americki sistem bolji gdje sa manje glasova stranka moze pobjediti. Jer ko ima vise novca jaci mu je glas kao. To je demokracija, za ove koji su zaostali i ne znaju!
Po plakatima, djeluje jednako jadno ko kod nas. Stra'ota.
Pobjeđuje Bayern.