Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci zagrlila velikog medu i izvodi performans, sto je poruka, nista ne preduzimati u lopovskim i nacinalistickim zemljama koje pokrecu ratove nego samo kao Merkel i drugi, primati milione koji su u najvecem broju krenuli sa namjerom da se natovare na dobar standard, a koje ce nove probleme prouzrokovat to niko ne razmatra. Moglo bi se doci u situaciju da prizvedu novi rat i opstu propast.
U razlici od svih prethodnika Donal Tramp je pravi fenomen u svim njegovim do sad prethodno najavljenim i preduzetim stvarima koje su neophodne da se zaustavi opste rasulo koje je vladalo pocevsi od pada ekonomije radi nepodnosljive monetarne i ekonomske politike Kine koja osvaja svijet svojom u odnosu na dolar jeftinoj valuti. Sve sto je Trmp pokrenuo pa i trgovinski rat iako to izgleda agresivno i nerazumno, naprotiv bilo je krajnje vrijeme da se zaustavi bjezanje kapitala i tehnologije.
Drug, pojma ti nemas o razvoju americke ekonomije, koja je, na najnizim granama, izgradena na imigrantima. Bas ti imigranti, koje likovi kao Trump pokusavaju zaustaviti, su pokretac te ekonomije. Nije ekonomija u uredima managera i direktora nego na najnizim granama proizvodnje i prljavih poslova koje Trumpovi bijeli amerikanci ne zele da rade. A to za tarife ce se jos pokaze, pogotovo kad se prodaja nafte prebaci na euro, umjesto na dolar kako sada ide....
@PametnomDosta777 Po tvojoj logici hajmo i mi primiti 300 000 migranata pa da budemo velesila.
uništiš ekonomiju drugih zemalja kako ne bi imao konkurenciju, a onda migrante iz tih zemalja koristiš kao hamale, a ako ti ne trebaju tretiraš ih kao stoku. interesantno je da mi koji smo doživjeli sličnu sudbinu pljujemo po migrantima. nekada smo sa ugroženima dijelili hljeb, danas ih toljagama tučemo. gamad bosanska.
Bas tako Vlado....ti sto pjuju vjerovatno nisu osjetili rat. Da su zemlje kao sto su Sirija, Iran, Irak i mnoge druge africke i Azijske zemlje ostavljene na miru ne bi dolazilo do izbjeglica. Svakako bi u tim zemljama bilo nepravde i groznih stvari bi se desilo dok ne dodje do reda ali niko ove mocne zemlje nije bombardovao zbog njihovih unutrasnjih nedjela.
Kada ce ovaj Trump da crkne ?
I sad i sve zajedno vratite u mexiko il zemlje odakle su dosli..
Cekaj a bjelce netreba vratit? Znaci opet bjelce smiju silovati, ubijati i ciniti najstrasnije zlocine ali to je uredu?! Pa pogledaj Trumpa, cistokrvni amerikanac haha
@chaoito Ocigledno ne citas, odakle su dosli sam naveo... boli me briga za boju koze.. A ti bi sad da vracas historiju koliko samo sam skontao, to ne da nije realno, nego je i glupo razmisljanje..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)