Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi vec znamo sto je cilj ovog rata, USA treba 20 mil Bijeli Europskih migranata. Zadnji put su imali veliki exodus u USA 1939 do 1945. EU hoce obnoviti svoju krv novim pridoslicama iz Ukraine i radnom snagom koji se za jednu generaciju asimilira. EU zeli Zaustaviti migracije iz Sirije, Afganistana, Irana Iraka i zaustaviti islamizaciju Europe.
pročitah članak gdje se rusi miješaju sa ukrajincima da u ameriku kao izbjeglice
Sad će se promijeniti i standard u Njemačkoj. Nema bolje zemlje za migrante i izbjeglice a kad uđeš u sistem(ako uđeš), onda te i*karaju lagano sa svojim pravilima i zakonima. Bolje radit na crno nego se patit da bi pojedincima bilo plaćeno sve od režija ijoš 400-500€ za džeparca. Bio, radio dug niz godina i vratio se.
Neka si se vratio. Sretno! Pozdrav iz Minhena.
Pozdrav iz Saraj’va.
Nek bjeze u srbiju sad nek im da bolje uslove