Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sejfovic na aparatima
Redoine je inace francuska verzija prezimena Radoncic, a Faid je inace iz Gusinja odakle je u Francusku svojevremeno otisao sa 2 kese I poceo se bavit "biznisom"
Kad bude treći put bježo snimite to kako treba.Čovjek uspije pobjeć dva puta a vi niste u stanju jednom snimit da se vidi.
Cestitat na bijegu, medalju urucit i pustit cojka na miru.
Novi Jacques Mesrine. A vidim i fura se na filmove Heat i slicne.
Sejfovic ce naredni put ovako i pravo u mliniste kod Visokog
Ma pustite covjeka, pa vidite koliko lik zeli slobodu. Lik sam sebe pusti kad ga vi necete i odmah ga ganjate. Ma hajte molim vas
isti scenario opisan u romanu "ulični advokat". čovjek čita ...
Jel se isplati tražiti ga? Pobjeći će im i treći put hahah
Opet neki kozojeb tipa ovih iz 23%..
Javlja se krmojed iz nebeske države
Ono kad lik kojem je pogled na kamen najljepsi prizor a i jedini u cjelom zivotu i cij narod postaje statisticka greška govori o procentima, jebeš budalu.
Ja samo ovdje vidim nekakvu pticu u zraku ,nigdje helikoptera.
Nije Mile džaba kupio helikopter
Redoine je inace francuska verzija prezimena Radoncic, a Faid je inace iz Gusinja odakle je u Francusku svojevremeno otisao sa 2 kese I poceo se bavit "biznisom"
Ajduk!
ovako je i naser pobjegao iz srebrenice i mladićevim koljačima ostavio istu umjesto da se bori kao komandant i vojnik!
sta ce Naser on je heroj samo balijama a bjezo cim se cuo pucanj
@fidel1984 Naser nema nikakve veze sa padom Srebrenice. Srebrenica je prodata i zrtvovana zajedno sa ljudima. Pad Srebrenice je organizovan u najvisem civilnom i vojnom vrhu Armije BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cherchez la femme
jel još živ onaj inspektor kluzo?