Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al-Asad je za svoj narod gori od Mubaraka, obojica su izdajnici svog naroda koji su se priklanjali Americi. Šta će sad kad im ona okreće leđa, đubrad jedna ?
Syria-Mbeki and moving prayer for the people of Syria -http://www.youtube.com/watch?v=r3kK13QaLSs Clinton pozvala da se prestane kupovati sirijska nafta Sjedinjene Države su u petak pozvale zemlje da prestanu kupovati sirijsku naftu i plin u nastojanju da pojačaju pritisak na sirijskog predsjednika Bašara al-Asada i njegov brutalni udar na prosvjednike koji se protive njegovoj vladavini.Sjedinjene Države su u petak pozvale zemlje da prestanu kupovati sirijsku naftu i plin u nastojanju da pojačaju pritisak na sirijskog predsjednika Bašara al-Asada i njegov brutalni udar na prosvjednike koji se protive njegovoj vladavini.Američka državna tajnica Hillary Clinton, koja je nedavno izjavila kako je najbolji način da se utječe na Siriju uvođenje sankcija na energetsku industriju te zemlje, na novinarsko pitanje o tomu kakav je napredak postigao SAD pokušavši uvjeriti Europu, Indiju ili Kinu da smanje svoje energetske veze s Damaskom, odgovorila je da nastave pratiti stanje.
Izraelska vojska postavlja novo minsko polje prema Siriji Izraelska vojska postavlja nove mine u graničnom pojasu sa Sirijom kako bi spriječila eventualne nove upade na Golanskoj visoravni.Kako je objavljeno u zvaničnom glasilu izraelske vojske, odlučeno je da se postavi novo minsko polje pošto mine koje su već bile tu nisu detonirane kada su se sirijski protestanata u junu spustili niz Golansku visoravan protestujući zbog izraelske okupacije.U oružanom sukobu koji je potom usljedio izraelski vojnici u. bili su oko 20 protestanata iz Sirije.Postavljanje mina takođe je dio plana jačanja bezbednosti države uoči očekivanog skupa Palestinaca u septembru. Jemenski predsednik odbacio sporazum o prenosu vlasti Sirija-http://www.youtube.com/user/mohebsoria1#p/u Syria-Decadent morality of the scholars of the Syrian regime (M. uhammad Habash- http://www.youtube.com/watch?v=qTLB-_2k1tg