Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix na prvih devet od ukupno 14 slika stavio isti bračni par. Kakav portal
Terorista je htio postići drugi cilj, a IZRODIO JE SASVIM NEŠTO DRUGO "Ne želim srce koje ključa kao vulkan. Želim srce koje će biti puno ljubavi i brige, koje će imati milosti", rekao je Farid Ahmed koji je preživio napad, ali je njegova supruga Husna ubijena. Dodao je da je oprostio napadaču.
To je srce vjernika, pravog.
Gledam ovdje na vijestima u Austriji "najekstremniji" politicari otkrili ko je sve razgovaro sa ovim likom sa novog zelanda i onda pored toga glavnog nekog lika iz te organizacije imenuju, istragu otvore, SAD mu zabranu putovanja udari i to sve za dan il dva. Austrija malena drzava i cesto nesposobna i u lokalne ludorije se upusta ali Boze me sacuvaj sta smo mi tek i ekipa oko nas tipa lipa nasa il do tokija veliki.
@UmjetnikNePItaj Zali Boze djetinstva u ratu dole sto sam proveo i da sam pametan davno bih ozenio Amerikanku sto me voljela i obrisao sve i ove portale nikad ne bih citao i da sam pametan zaboravio bih i ovaj nas jezik i svi do djavola nek idu... Prvo familija koja je ko vukovi a onda redom i prijatelji i drzava... svi
@UmjetnikNePItaj ajojajojajoj....svasta se desava u svijetu, pa i kod nas....al bas tako ne trebas nadu da gubis, a to sto nisi ozenio zenu koja te je voljela...to je veliki propust, nije bitno odakle je