Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bagra ne protestuje zbog cionacistickog genocida u Gazi nego samo zbog taoca
u prsvu si pa inace 70ak% izraelaca podrzava sejtanyahua i genocid nad Palestincima i oni protestuju bukvalno da sejtanyahu nastavi s genocidom u Gazi i da na taj nacin onda oslobode taoce...
u pravu si*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako mora se Narod na Balkanu uzdignit !!
Jevreji u Izraelu praktično plebiscitarno podupiru politiku genocida, zatiranja i nastanjivanja doseljenika. Veći značaj u politici i narativu Srbije imaju majke u crnom od protivnika rata među jevrejima u Izraelu. Sve ostalo je medijsko bacanje prašine u oči, otiđite malo po sajtovima i socijalnim mrežama i vidjet ćete njohovo jednoumlje podršci politici gen0cida na djelu.
Malo preko 70% građan Izraela po anketama u potpunosti podupire rat i daleko žešće politike od Netanyahua čine veliku većinu među njima. Za npomenuti je da se anketira demografski probližan udio Arapa i ostalih, a koji čine ostatak stanovništva. Mediji bacaju prašinu u oči politika gen0cida u Gazi među jevrejima ima skoro 100Y% podršku, razlikuju se samo u nijansama.
Citam na RT portalu jednog ruskog filozofa da bi rijesenje 99 % problema na bliskom istoku bila bi politika Kine "jedna obitelj jedno dijete " 🤔
Onaj ko stoji iza 7. Oktobra im je iz temelja potresao društvo.
Bagra u broju 100 000.
Niko od učesnika ne traži da tzv.drzava Izrael prestane sa agresijom na državu Palestinu. Po.erem se na ove protestante
Katelehumullah
Vidim ovaj naš Natanjaju Čović tvrdi da je njegov Stari most, a ne Safetov. Pa druže stari možeš ti tvrditi onda da je nečija žena tvoja, a je li zaista, e to je pitanje!!!
Kad su Izraelci dopustili da im se mase sa ovom sarenom zastavom onda skontas koliko su zaglibili.
Njima, koliko vidim, nije problem genocid, već izbori….
Ovi du oni sto im rat nije dovoljno agresivan.
Ovo nikakve veze nema sa Gazom, svih tih 100.000 su protiv Palestinaca...
Ginu previse u Gazi, a premalo individualne koristi imaju. Ako ih je poginulo 3 do 5 hiljada do sada u borbama, ovo su taman porodice i prijatelji poginulih.
inace 70ak% izraelaca podrzava sejtanyahua i upravo i organizuju proteste da nastavi s genocidom nad Palestincima jer da na taj nacin onda oslobodi taoce...