Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra najavljeni protesti u Beogradu zbog imena republika srpska ! I u pravu su, nigdje srbina sve vlahadija, a koriste ime.... platite barem ljudima autorska prava !
Došlje Vlasi i Cincari silazeći sa Karpatskih planina polahko su uzurpirali svaku zemlju u koju su došli.Preuzeli Srbiju,uzeli od Srba ime i povijest a svoje običaje proglasili srpskim.Vremenom se ta bolest proširila i do Bosne i Hrvatske.
OVO SVE POBIT SVIJET JE OTISO SAV U KU RAC
Nema stoka drugog posla,zive na kredit nehljebari,al za sovinizma se uvjek ima vremena
grcima samo sa je protestovati..jedva docekali
Jbg protestuju ljudi, bio nama razlog opravdan ili neopravdan.. svako neko svoje misljenje ima.. ali poenta je da svugdje narod iskazuje nezadovoljstvo.. samo kod nas sve super nemamo problema.. samo jos Forbes da nas svrsta s Monacom.. jesam li ja stvarno lud ili jedini mislim da je ovako i kod nas nesto potrebno??
šuti, daće bog... :)
ovo grci nisu normalni ni sekunde,nemogu da vjerujem do cega je njima stalo,jebo te tuda drzava i ime necije?
Gledaj balija ( to su oni što s bilborda čitaju kako im se šatro nacija zove ) što su zapjenili je bbem im pretke fašističke ! JE BBEM VAM MUSTAFU BUSULADŽIĆA U ISPLAKANI PAKAŠ !
znaci... mogu ti reci pederu? :)
@almir1980 Znači , slobodno ! U usta te je bbem pa ti ga onda stavim u pakaš !
I šta hoće sad ova stoka od Makedonie ? U čemu je frka ?
Poslije protesta odoše na kiflu i supu u javnu kuhinju.
DAJTE IM RAT,VIDIS DA HOCE GOVNARI
Što hoće da hin makedonci razbucaju ko fočak rodni list...
Sreća pa ateisti su sada nebitan čimbenik u Evropi
AKO NEMOK NIJE JASNO OVO JE ONO STO SE ZOVE RUSKI UTICAJ U EU, brane Makedonij da ne.stupi u NATO preko GRCKE
Kako će pravoslavac na pravoslavaca mada u grka ima svegay
Pod hitno se mora napraviti nova operacija OLUJA
A kod nas poskupilo gorivo i niko ne izlazi...i onda se dicimo kako smo patriote i volimo Bosnu...ne volimo mi sami sebe
Ovo je sve maslo desnice i pravoslavne crkve u zelji da sruse Tsiprasa..