Potres 6,3 Richterove skale
0
Više od 10 mrtvih u snažnom potresu u Italiji
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kretenu baliski !
Italija je primila na lijecenje bezbroj nase djece i odraslih sa malignim oboljenjima od kojih su mnogima spaseni zivoti a enormno veliki broj NASE djece - majki i NASIH ljudi jos uvijek su na lijecenju u Italiji ili su vec uveliko ravnopravni italijanski građani izbjegli iz ove vukojebine od drzave !
malo ih prodrmalo pa sta ajd ne serite nego paketi da se preve za bracu zabare iz Nato pakta vase buduce kollege i bracu po oruzju da i obavezno pakete zaviti u zelenu boju hahahahahahahahahahah da se zna kad Bosnjaci salju hahahahahahahaha
27 mrtvih, od cega 5 beba... ccc
cijelu ubogu noc ih je drmalo http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=list uzas!
@gluhobilo IDIOTE !!! tebi treba dozivotna pomoc u ludari zastvorenog tipa!
@Me; AHAHHAH a ti si kao nesto civilizovaniji od njih dvojice sa \"starim vremenima\" i \"kratkim postupcima\" ? AHHAAHAHAH volim ovaj Xcom :)
ne znam ko je gori od vas dvojice kretena gluhobilo ili doncorleone... takve treba po kratkom postupku kao u stara dobra vremena :)
Kakav si ti kreten, cudo jedno nevidjeno... ljdi i djeca poginuli, a ti govoris Mashallah... primitivac jedan.
ovo nam je upozorenje... a mi se sprdali kad su nam rekli da bi i kod nas moglo biti isto.... :S
mrtve ti i žive j e b em u usta
oho, Mashallah trehnuo je bas dobro
da pomoc poslati hitno a u pakete pored hrane trpat i kurane na talijanskom i prevesti ih na islam dok su omamljeni i uplaseni zemljotresom
gdje je asim bešlija da nas ismijava zbog straha od zemljotresa
trebali bi poslati humanitarnu pomoc nasim komsijama.