Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali iskreno, ne bi zapad nama muslimanima nista mogao podmetnuti da sami ne forciramo tu nasu vjeru u pogresnom smislu. Gdje da ubijamo nekog idiota Vilksa sto crta neke tamo njemu glupe karikature? Citam nedavno komentare pojedinih bosanskih muslimana i ne mogu da vjerujem da se poistovjecuju sa arapima. Jesu ljudi normalni ili sta - kakav bosanac i kakav arapin? Ja nisam arapin, niti me boli djon sta neki idiot crta. Ja sam bosanac iz BiH i samo to. Nista drugo! Dosta vise gluposti!
nema to veze sa arapima i bosnjacima. jesi li ti musliman ili nisi?
Evo ovako: Nacin na koji arapi praktikuju Islam ja NE podrzavam. Prije svega, nisam i ne zelim da budem arapin. Islam kakav je postojao u BiH (Ex-YU) ja definitivno podrzavam, postujem i cijenim. A kakav je to Islam bio? Moj uzor u Islamu je bio moj dedo (rahmet mu dusi) koji se prema svakom insanu ophodio prijateljski. Covjek koji ni pod sto ne bi opravdavao ubijanje, nebitno u cije ime da se to ubijanje vrsi. Covjek koji se (rahmet mu dusi) okrece u mezaru zbog ovih islamista - idioti koji ne razumiju da im nije potreban ni jevrej, ni zapad za ocrnjivanje Islam:a. Jerbo, to savrseno rade sami... sto je najzalosnije!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a sta bi sa studentima u americi?to nespada u terorizam vec eto u "psiho-slucaj"nekog zglajzalog amera.nevidjeh nesto posebno oko kritike,sazaljenja,osude i sl.po europskim i domacim medijima.valjda oni zbog porjekla nesto i nevrijede....
Ne moze biti terorizam nije musliman napadac kako ti to nije jasni, terorizam je rezervisan samo za muslimane. (sarkazam da ko pogresno ne shvati)
Glupani!
MOGLO BI BITI POVEZANO... fkt se sve cini da se podgrije situacija :) protiv sam da smo jasni.. ali tako se forsira sve to sve da mi je zlo..
Nije li taj napadac bio boxer?
Mislim kik boxer