Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa ovima neće BiH nikad u EU. A nama loši srbi hrvati
Ovaj me plasi,mracan tip
Madzari su najveci nacionalisti od svih EU naroda koje sam upoznao. Oni u skoli zvanicno uce da zive u 1/3 Madjarske, a ostalo im je ukrala Slovacka, Rumunija, Austrija, Hrvatska, Srbija... Madzari su vecinom slavenskog porijekla! Na silu ugarizovani slovaci, hrvati, cesi, rumuni, srbi...Cesta prezima su Kovac, Horvat, Tot(slaven)... Ne podnose razlicite i nemaju manjine. 200 godina su Turci drzali pola Madjarske, muslimane ne podnose. Vrlo zajebana, agresivna i zatvorena nacija.
@Shaci: Ne preseravaj se! Madjari su dobar narod… imaju mjesovito slavensko-hunsko porijeklo, ali opstali su sva ova stoljeca jer cuvaju svoje, svoj jezik i nacin zivljenja. U poslosti su bili vrlo agresivni u sprovodjenju madjarizacije, ali danas je to civilizirana i dobra nacija koja daje izuzetno visok stupanj autonomije i prava svojim manjinama. Znam to jer gradiscanski Hrvati imaju jako lijep i dobar tretman od Madjara koji je uistinu dobar susjed i prijateljski narod.
Viktor - 'pobjednik je genetski Rus
Na dlanovima sve pise .... sseljacina madjarska 🖐
mašalla.
Izvorno ime stranke je FIDESZ, 'novinar' vjerovatno prepisao sa srpskog portala Fides 😂
Halid Beslic