Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
radjeni...viva Palestina.....imaju o Palestnci prava po svim konvencijama, i to su Boziji robovi sa pravom na zivot.
E sada ce Kim imati 4,68 sekundi bihuzurnijeg sna.....ma ne prdite, ima nuklearku koju moze sprditi u prozorcic izaelskog premijera kada ovaj ujutto kaki u rezidenciji....mislim Kim je budala samo takva ali zar "izabrani narod" po svojim svetim knjigama treba da pravi zlocine kakvi su njemu u istoriji
Uvesti embargo Trumpu na žutu farbu za kosu
Bas nesto razmisljam kako bi bilo fino isporuciti Nikki Haley Boko Haramu ili tako nekoj simpaticnoj skupini islamskih glavosjeca, a onda pomislim mozda bi bilo bolje kao znak dobre volje predati je velikom vodji, jer njemu se najvise i nakacila na grbacu. Vjerujem da bi Kim nasao neki novi, uzbudljiv nacin da tog demona posalje nazad u pakao.
Otkad je to VS neki ozbiljni faktor?
Pa tek je 22.decembar.kako su je lansirali 29.Vremeplov ?
staaa
Pa zar i imaju vise sta uvesti?