Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim lektora da zaposle u klixu, dobio bi epilepsiju covjek odmah
😂👍...
Pa idu jedan prema drugom i naravno da je sve duplo brze. Ja ne mogu shvatit koliko nekad mozete glupi ispast et...
Joj glupug zaključka. Pa snimljeno je iz aviona koji ide isto tako brzo u suprotnom pravcu. Stvarna brzina je možda i upola manja od utiska prema videu.
Skoro pola cijene svake karte je za gorivo a avion potrosi sasvim malo goriva, jer mu ne moze stati puno u rezervoare...kao i mnoge stvari i ovo je jedna od prevara...https://stoplookthink.com/all-content/hoaxes/jet-fuel-hoax/
Istraživačko novinarstvo ala klix.ba :D
887 km/h danas zapanjujuca brzina.... e moj novinarcicu onda je cocord krstario tricavih 2200 km/h krajem sedamdesetih
Šta li je novinar htio reći? 😂
mozak me zaboli citajuci ovo
Ja djecu morao u drugu sobu
500-600 na sat je uobičajena brzina koju niko ne osjeti,kao da stoji u zraku
Ovako ja kad dvicu upalim
Na ovom video snimku se ocitava brzina dva aviona koji se mimolilaze u suprotnim smjerovima na 1000 ft separacije, pa sve izgleda duplo brze nego sto jeste. A da su brzi jesu, to smo znali dragi klikse.
Tako se čini da je automobil koji vozi vrlo brzo autocestom uz koje stvari prolaze vrlo brzo brži od aviona na nebu... i ti si sklepao ovaj tekst VRLO BRZO
Clanak iz politikinog zabavnika. "Paralaksa" je rijec koju danas ucimo. Idemo djeco Pa ra la ksa ...