Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nas se okanete i jedni i drugi. Najbolje je.
Koliko kmece za NATO 1999, sta bi da su bili sravnjeni sa zemljom kao Bosna?
Rusi budite sretni što je TITO davno umro.Inače bi bili manji od makovog zena.Htjeli ste ga bezbroj puta ubiti i nametnuti svog čovjeka u Jugi.Kad je Titu prekipilo i poslao vam saopštenje da će samo jednom poslati svog čovjeka u Rusiju da sredi Staljina,a ne 5-6 puta kao vi njega,onda ste se umirili.Isto to pokušavate sada širom svijeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma sve tačno šta je problem. Šta su britanci investirali u BIH ? Samo u medije ko klix i ostale paraobavještajne medije .
Naslovna slika kao za neki djirlo kozmeticki proizvod...prije i poslije
Dok EU tolerira Vučića a onda indirektno i Dodiga, cili zapadni Balkan može zaboraviti NATO i EU Kome odgovara u EU ovakvo stanje ne znam, ali znam da bi prekidom dotoka novca i kapitala u Srbiju, Srbija okrenula politiku i napravila otklon od Rusije jako brzo. U protivnom siromaštvo bi brzo pokucalo na vrata.
Šta ću ti pričat, osjećam tu rusku ljubav prema nama balkancima bez obzira ko je troprstaš i ko nije.. Države nemaju prijatelje,samo interese koji mogu biti zajednički ili voditi u sukobe. Da, rusi su krvnici. I englezi. I amerikanci. I francuzi I kinezi. Svi kojima se može.
Malo se kurče ove dvije, preko BiH.
"Sve vrijeme boravka Slavena na Balkanu, London je doprinosio njihovom podređenom položaju, na svaki mogući način pa i potkopavanjem potencijala narodnooslobodilačkog pokreta. Nije Britanija, već Rusija, pomogla ostvarivanju nezavisnosti Grčke u 19. stoljeću." Šta Grčka ima sa Slavenima? Ova beze žive nema o geografiji, meće nos i gdje je se tiče i gdje je se ne tiče.
Sloveni su bili većina na prostoru današnje Grčke i u prvom ustavu Grčke u početkom 19 vjeka je naređeno da se svi pravoslavci moraju smatrati Grcima, a krivičnim djelom je smatrano korićšenje nekog ne-grčkog jezika. Grčka je prva fašistička država.
Neka Rusa u Rusiji. Nikakve koristi mi nikada nismo imali od Rusa osim da su pomagali srbima da ubijaju nesrpski narod. I oni i Ukrajinci
Kako je dobra ova Zaharova uh
Rusi su zadnjih 30 godina vjesto koristili odsustvo zapada sa zapadnog balkana. Okrenula se prica kada su pokazali pravo lice sa invazijom na ukrainu. Sada rusi i njeni sateliti mogu samo da kmecu. Ova curka je najbolji primjer
Zaharova moze samo provoditi politiku sitnih zemalja. Ona je istorijski slucaj. Istorija ide u smece.
I nemojte je slučajno porediti sa Željkom. Ova Zaharova zna sastaviti dvije rečenice (e sada što nisu istinite to je drugo) dok Željka lupa ne baš povezano onako samo da usta ne stoje....
A jeste eto, Bosna je interesna sfera cijele planete
ova zaharova je prava MILF
Palamudite vas dvije sta hocete.....mi cemo opet kako Sebija kaze....... ja cu opet za SDA BEEEEEEEBEEEEEE
Fino je ruska Cvijanovic elaborilara svoju sizofreniju
A što li su bombardovali srbe 1999?? Onako miroljubiv 'slobodarski' narod?? Jast da im se omakne pa istjeraju, strpaju u logore, pobiju dio stanovništva iz pola jedne države a ono što ne mogu osvojiti godinama drže u okruženju i iscrpljuju glađu i svakodnevnim bombardovanjem i na kraju naprave genocid u pola Evrope. Zanijelo ih valjda šta li?