Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ameri su nacisti cisti ,,, rasisti takodje !! To sam i ja sam dozivio i osjetio na mojoj kozi ,,, Dosta su afroameri potlaceni od bijele rase u americi ,,, Dok sam radio u AFG dosta ih je dobilo otkaz onako bezze ,,, Jedan afroamer jeo brzo,gladan lik, i vojnik ( BIJELAC ) mu je rekao : EASY SLAVE ! Napao ga i razbio mu nos i dobije otkaz,a to sto je on njega uvrijedio nikom nista !!
Amerika i ljudska prava = farma
ko je amerika da kritikuje ljudska prava kada ih ona najvise na svijetu krši,koja ludost,bravo za latinsku ameriku otopr silnicima