Prva pošiljka stigla iz Pariza
0
Venecuela vraća 211 tona zlata iz evropskih banaka
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan potez.Kad euro i dolar dožive krah,zlato će biti jedina vrijednost.To svi znaju zato i kod nas otvaraju otkupljaonice zlata i srebra.Čuvajte zlato i srebro,nemojte prodavat!
prevoz kosta 9 mlrd dolara... toliko je kostalo sve ispaljenih tomahavka bombardovanja i operacija u pustinjskoj oluji budaletine nepismene novinarske i citalacke... 9 miliona dolara je praci omjer al izgleda da malo ko zna razliku izmedju milijarde i miliona :))))))))))
ovaj sarajevo-x com ustvari nije u sarajevu rade ga britanci pa nije ni čudo što stalno lupaju greške
za sarajku i ostale antiimperijaliste i antiglobaliste evo ja otkupljujem propali euro, vrlo povoljno, mijenjam jedan trhuli euro za jednu stabilnu, moćnu, na ekspanzivnoj privredi utemeljenu konvertibilnu marku. čak šta više, za veće sume dajem pogodniji omjer, za 100.000 eura dajem 102.000 kaemova. navali narode, još malo pa nestalo kaemova, ne držite euro kod kuće ili u banci, prodajte ih vašem lihvaru!
160 tona 11 milijardi, a 365 tona 18,349 milijardi, nekako mi ne valja ova računica
svjetska kriza je na vratima!!! prvi signal!!! vejk ap moj narode .... kutarisite se eura, ako ih imate.....
Neke od danasnjih vijesti \"Njujorčani na \'markicama za hranu\'\" \"Britanci između grijanja i toplog obroka\" \"Oko milion ljudi je nezaposleno u Floridi, \" \"Kolaps Italije bi značio kraj eura\" \"I Belgiji smanjen kreditni rejting\" \"Njemačka prodaje obveznice pred sastanak sila EU\" \"Eurozona neće preživjeti u sadašnjem obliku\" I to sve proimperijalisticka Al Jazeera
Evropski razbojnici i njihovi razbojnicki rezimi ce uciniti sve kako ne bi vratili zlato, a uskoro mozemo gledati jos jedan otrcani scenario i uvodjenje tvz. ljudskih prava u Venecuelu.
sad ce plackasi commonwealtha da jednu invazijicu urade i svrgnu tiranin chavez. jer kako se usudio dirati zlato koje je njegovo tj njihovo. Jos ako malo priitegne ventile za naftu bit ce krvi do koljena. Sve da bi se uvela DEMOKRATIJA u svijetu. Kapitalisti doci ce dan da vasi milioni nece vrijedit nista, samo da mi je to dozivjet pa nek i umrem sutra dan odmah
Narode, dizite i svaki fening iz evropskih banaka koje nas pljackaju, jer cete uskoro proci gore nego sa Ljubljanskom bankom. EU je pred totalnim slomom.
Bosanski narod je uz Venecuelu, Iran i druge slobodne zemlje, a kontra imperijalizma i zapadnih kancerogenih teroristickih rezima. Do potpunog sloma imperijalizma i kapitalizma!
Bravo, ali sada ce krvolocni zapadni pljackaski rezimi povesti jos jedan krvavi pljackaski kolonijalni pohod! Da nije bilo pljacke i otimacine, Zapadna Evropa bi se jos uvijek borila s kugom.
Obrijani cettnik boris tadic ...: Pink panter BRZO na akciji, treba zadrzati zlato engleskoj koje je karadjordjevic ped-ofilska krvolocna srpska kruna opljackala svim drzavama na Balkanu, pogotovo Bosni i Hercegovini...!!! Pametan potez Huga , ZNA Hogo da je EU-a u kolapsu...!!! A KOLIKO SPANIJA IMA I DAN DANAS OPLJACKANOG ZLATA JUZNOJ I CENTRALNOJ AMERICI...?!!! Ko Velika Britanija Indiji, Africi , Australiji itd...Francuska i Holandija nisu bolje ko i Italija...SVE PLJACKASI I GENOCIDASI...!!!
Izgleda da si ti najbolji kandidat za mentalne institucije,seljacino.
Propada Evropa i EU-a i euro , toga su svjesni svi koji imaju i malo logike......
i opet se zarati a ja i dalje suhokurc hodam ovom zemljom cemernom
koji d,e,b,i,l,i rade i pisu ovdje za ovaj portal, to je za ne povjerovat da mogu takvi d,e,b,i,l,i postojati i zivjeti van neke mentalne institucije.