Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i odmah kleptonacisticke hijene - ZAINTERESOVANE ZA NOVI ODNOS - pa ni saucesce iz kurtoazije, ni narodu zelimo sve najbolje nista... bi me zanimalo kako je Hilarija reagovala na ovo obzirom na to kako se ponasala kad su Gadafija izmucili....
Imaju i za kim zaliti. Dao je narodu ono sto je drzavno. Sebi nije uzeo. Pravda za Chaveza.
Zato ti uvalim krut !!!
Netrebaju njima Ameri. Mogu krenuti vec isprobanim putem ka demokrati. Prvo privatizacija da bi se moglo jesti zlatnim kasikama. Ko ugrabi on je Hadjija ko popusi on je Komunjara.
Ej Amere polonija mu daj nemoj štedit čeka nas raj. Što prije ovaj lihvar krepa to prije čeka ih budućnost lijepa. Ej Amere demokratiju im uvedi pa sve pare na sebe prevedi. Ima da te smrde mnogo vole Venecuelanke će da dovode gole. To Amere diktatora ruši pa nek ti onda njihov narod puši. Nafta ionako njihova nije marinci će njihov narod da bije. To legende demokratija se širi a komunjara ispod zemlje nek viri. Nek gleda raspad sistema ionako za nevjernika Boga nema. Diktatora čekaju lovišta gusta poslije njegovih ubistava ostala Venecuela pusta. Amere dođi slobodu donesi sve ti opraštamo i slobodno pare odnesi.
@@commi ...moraš li baš uvijek ispasti ono što jesi...primitac sa dna kace...
Rodio si se glup.
Nek ti je vjecni mir Hugo Chavez , COMANDANTE !
Sve neutralne organizacije za ljudska prava, Venezuelu je smjestilo u top 10 zemalja što se tiče slobode i pravde, tako da to vaše da je bio diktator pada u vodu. Legalno i demokratski izabran predsjednik Hugo, a ne diktator. Ne pada kiša bezveze danas.
još samo da i castro krepa, pa će ovaj narod slobodnije živjeti da se razumijemo, znam da će odmah uletjeti ameri i korporacije i uništiti ono malo socijalnog tkiva, pismenosti i izvrsno organizovanih zdravstvenih usluga, ali to na jednu stranu, a na drugu diktaturu gdje je svaki način drugačijeg razmišljanja vodio u zatvor, likvidaciju ili progonstvo - ja se ni sekunde ne dvoumim. uostalom, i kod nas je pola države plakalo za titom, a naša diktatura je bila za deset kopalja naprednija od cijele istočne evrope. doduše, kad pogledam ove naše današnje, vidim kakva je budućnost realna za venecuelance (i sutra za kubance)
Redali ti se kod stare...
Hoće li veliki socijaliste i revolucionari, vođe naših sociojalističkih partija Zlaaya i Dodo poslati sućut svoju??
@ kevin : Dobro moj " dvojniče " . Hajde bar napiši zbog čega sam glup da znam , da se više ne ofiram :)
na šta li me ovo podsjeća
glup si....
Hugo u srcu, usa u sup.ku.
Sve je uzeo od bogatog sljama i podjelio svom narodu. Svima je pruzio sansu i dao ista prava........ Svi tuguju za njim....... SLAVA TI VJECNA EL KOMADANTE!