Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj se amidzaaa
Ali on je uz Rusiju kako mozete podrzavati prijatelja zkletih neprijatelja Bosnjaka
@klixtopkomentari maduro je pohapao da je jaci od amazona. Nasi su bebe za ovog lopova
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ameri nas "uzmu" - uvijek na istu propagandu . Doduše, nas niti ko šta pita nit "zarezuje" ali uvijek ista priča od 2001 godine do danas i milioni mrtvih i raseljenih. Kao luđaci rade/radimo iste stvari misleći da će ishodi biti različiti. Ishodi su uvijek, od Afganistana do Sirije - rušenje države, "more krvi", masovno ubijanje i klanje i povlačenje kad više nema što da se uništi. Sve uništene zemlje Bliskog istoka bile su - socijalističke.
@Opera cekaj ba kakvi ameri, hapanje venecuele traje od chaveza 30 godina
Pompeo je za Fox News rekao: "da se nakon Venezuele , pripreme Nicaragua i Cuba" ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sretno
E moj Maduro bjezi glavom bez obzira jer si gotov, ne da se sa tobom ne slazem ali sjeti se Sadama i Gadafija
Napali ih humanitarnom pomoci :)
koja komunistička diktatura. čuj, ne daju ti napustiti zemlju, niti primiti humanitarnu pomoć. ovog maduru treba u doživotni zatvor i hraniti ga šakom riže i vodom.
Amerikanci samo kuhaju
Maduro sklapaj ugovore sa svim narko kartelima Juzne Amerike da rokaju svakog americkog kera!!!!!
Glupi narod Venezuele da je pametan znao bi da ako prihvate Amere ostat ce bez svega pa cak i drzave,nisu dovoljno pametni kakvu je demokratiju donijela sotonisticka Amerika u arapske zemlje.
Idiot nacionalizirao sve, doveo nekompetentne osobe, praktično uništio naftnu industriju. Štampao pare ko Sloba i devalvirao do tog nivoa da novac ne vrijedi ni papira na kojem je štampan. Sad će se posvađati sa svima i onda će ga njegovi maknuti. Malo Amerikanci zakuhaju i 20 godina usporenog rata u Južnoj Americi. A nafta i dalje ide ko halva.
Maduro je pohapao da je jaci od amazona
ovaj nahapao se nafte samo tako
@niko_nikic_niko on je jaci od bilo kojeg americkog drzavljanima
Budala koja pravi enklavu ne moze opstati.
na noge m izborima sigurno bi opozicija i Guaido pobijedili, jer narod je taj koji bira, a narod je sad gladan i umoran. najviše narod i trpi od borbe za naftom među svjetskim divovima
BRKI I BIVŠEM ŠOFERU AUTOBUSA DANI SU ODBROJANI! GOTOV JE!☝️
@Tugaoddrzave, ON JE VEĆ BIVŠI. RUSKI AVION MARKE TUPOLJEV ČEKA SPREMAN NA PISTI U KARAKASU. MOŽDA I VEČERAS KRENE U BJEŽANIJU, I BUDE PREBAČEN NA KUBU!